DU LYKKES I LIDL

Tips til din ansøgning og CV

Skriv en god ansøgning

Når du søger et job i Lidl, skal du vedhæfte en motiveret ansøgning og dit CV. Det giver dig mulighed for at fortælle alt det gode om dig selv og os mulighed for at vurdere, om du har de kvalifikationer, kompetencer og erfaringer, vi leder efter.

Motiveret ansøgning
I en motiveret ansøgning fortæller du om dig selv, og om hvorfor du søger jobbet. Hvorfor vil du lige præcis arbejde i Lidl? Hvordan kan du bidrage positivt til Lidl? Du kan i din ansøgning fx uddybe dét, der står på dit CV, som er mest relevant for jobbet. Eller du kan komme med eksempler på dine evner og erfaringer.

CV
Dit CV bør indeholde alle oplysninger om dine uddannelser, erfaringer, opnåede resultater samt faglige - og personlige kompetencer.

Vi har her samlet et par generelle tips til din ansøgning og CV:
•    Beskriv din motivation og hvorfor du vil passe godt ind i den stilling, du søger
•    Skriv hvilke kvalifikationer du har - og hvordan du vil kunne bruge dem hos os
•    Kend dine egne kvaliteter og fortæl om dem
•    Skriv om dine tidligere jobs og de resultater, du har opnået
•    Hvis du søger job inden for et nyt område så skriv gerne, hvordan du mener, at du vil få succes i det nye job

Online ansøgningsportal
For at søge et job hos os skal du oprette en profil i vores jobansøgningsportal. Derefter skal du vælge det job, du vil søge. For at søge jobbet skal du uploade din motiverede ansøgning og dit CV – så sørg for, at de ligger klar på din computer inden du starter med at oprette din profil. Det fungerer bedst, hvis de dokumenter, du uploader, er i PDF format. De må ikke fylde mere end 4MB hver.