#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Bliv butikschef i Lidl

2022_BC-hero

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik?

Som butikschef har du det overordnede, daglige ansvar for at drive en af vores butikker. Den vigtigste opgave som butikschef ligger i at lede, motivere og skabe engagement blandt medarbejderne i butikken, så vores kunder får Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Du er ansvarlig for butikkens nøgletal og ansvarlig for at planlægge og prioritere hverdagen i butikken, så du sammen med dine medarbejdere når butikkens mål. En stor del af dit arbejde er også at hjælpe dine medarbejdere med at lykkes i Lidl – du giver feedback, inspirerer og coacher omkring karriereudvikling og motiverer dem til at gå efter det næste skridt på karrieretrappen.

Så det er ikke tomme ord, når vi siger, at hverdagen som butikschef er uforudsigelig og udfordrende, og at to dage sjældent er ens.

Vi er Lidl

Vi åbnede vores første butikker i 2005, og har ambitioner om at åbne mange flere. Hvis dine ambitioner er lige så grænseløse som vores, så tag med på rejsen!

2022_DC-butik-logo

Over 3600 kollegaer

Vi lykkes sammen

130+ butikker

og planer om mange flere

Har du ambitionerne? Så har vi mulighederne!

Du bliver som butikschef optaget på vores lederuddannelse, hvor du vil få mulighed for at få styrket dine kompetencer inden for blandt andet ledelseskommunikation, konflikthåndtering, planlægning og prioritering. Har du ambitioner om at blive distriktschef med ansvar for op til flere butikker, så tilbyder vi dig også mulighed for at videreudvikle dig i din stilling.