#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

District Manager

2022_DC hero

Skal du være med til at videreudvikle Europas største dagligvarekæde?

Som District Manager sikrer du den fortsatte udvikling af butikkerne i dit distrikt. Typisk vil du have ansvaret for 4-5 butikker med op til 100 medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor der er fokus på at skabe resultater – og på at lykkes. Du får en udfordrende hverdag, hvor der er fart over feltet, og hvor du får et stort ansvar.

Vores District Managers arbejder ambitiøst, men med plads til en sund balance mellem familieliv og arbejdsliv. Som District Manager hos os får du nemlig frihed til selv at planlægge og påvirke din hverdag.

Opgaverne som District Manager spænder vidt, og du bliver ansvarlig for alt lige fra nøgletalsstyring til personaleledelse. Vi lykkes sammen – og det er du med til at sikre.

2022_DC-BMW

Vi har en plan med dig – hvad er din?

Som District Manager hos os bliver du løbende tilbudt relevante kurser og videreuddannelse, der klæder dig på til at varetage dine opgaver. Derudover rekrutterer vi ofte internt blandt vores District Managers til lederstillinger på blandt andet vores hovedkontor i Kolding.

Vil du med på holdet?

Har du viljen og ambitionerne? Så har vi mulighederne

Se ledige jobs her