Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

Bliv salgsleder i Lidl

2022_SL-hero_Pia

Vil du være en del af branchens bedste sammenhold?

Som salgsleder bliver du en del af butikkens lederteam, og du vil blandt andet få ansvar for butikken, når butikschefen og souschefen ikke er tilstede. Du tager aktivt del i den daglige drift af butikken, hvor din primære opgave er at sikre, at vores kunder altid får Danmarks bedste indkøbsoplevelse.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab med højt humør. Hos os skal det nemlig være sjovt at komme på arbejde, og vi hjælper hinanden med et smil og et glimt i øjet, når det går hurtigt.

Vil du være med til at videreudvikle Lidl?

Har du evnerne og lysten, garanterer vi, at du vil få masser af muligheder for at prøve tingene af i praksis og finde ud af hvilken karrierevej, der passer netop dig.

Læs mere om rollen som salgsleder

Vi har en plan med dig – hvad er din?

Ligesom vores butiksassistenter har du som salgsleder mulighed for at styrke dine personlige og faglige kompetencer gennem vores interne kurser. Det giver dig chancen for både at dygtiggøre dig og få nogle gode oplevelser samtidig. Ud over vores interne kurser har du mulighed for at få 2 ugers selvvalgt uddannelse årligt. Måske sigter du efter at opnå særlige ledelseskompetencer, som klæder dig bedre på i hverdagen?

Hvis du har evnerne og ambitionerne, har du som salgsleder mulighed for at søge om optagelse på vores souscheftraineeuddannelse, som er et talenthold for vores salgsledere, der brænder for at udvikle sig til souschef. Vores souscheftraineeuddannelse vil blandt andet styrke dine kompetencer inden for kommunikation og samarbejde, planlægning og personlig gennemslagskraft.