Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

Mød Katrine, Ungarbejder

Bliv ungarbejder i Lidl
Katrine- 16.9

Branchens bedste sammenhold 

Katrine arbejder som ungarbejder i en af vores Lidl-butikker ved siden af sin gymnasiale HTX-uddannelse. En af de ting, som hun sætter stor pris på i sit arbejde er sammenholdet i butikken.

Hvordan fik du jobbet som ungarbejder?

Grunden til at jeg gerne ville arbejde ved Lidl var først og fremmest fordi, jeg synes godt om butikken. Det har altid været en positiv oplevelse for min familie og mig at handle i Lidl. Personalet er hjælpsomme og søde. Derudover kunne en af mine kammerater, som selv arbejder i Lidl virkelig anbefale arbejdspladsen. Derfor sendte jeg en uopfordret ansøgning og var så heldig at få jobbet og blive en del af holdet.

Hvad laver du i din rolle som ungarbejder?

Som ungarbejder i Lidls butikker har man mange forskellige opgaver. Du sidder blandt andet en del ved kassen, hvor man sørger for god service til kunder ved kassen, men også til dem som har spørgsmål. Derudover har man en række aften-opgaver, som f.eks. rengøring ved kassen, feje og vaske gulv, så man bidrager til, at butikken er pæn og ren. Derudover hjælper man selvfølgelig også med vareopfyldning og at rykke vare frem i butikken, så de er klar til kunderne. 

Hvad synes du om Lidl som arbejdsgiver?

Jeg er så glad for at arbejde i Lidl! Her er plads til alle og alle bliver hørt. Vi har et rigtig godt team, hvor alle er gode til at hjælpe hinanden og selve arbejdsmiljøet består både af gode kunder, søde kollegaer og en flot butik.

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at udføre dit job?

Gode kollegaer er enormt vigtigt. I butikken Nørresundby vi rigtig gode til at hjælpe hinanden - også i travle perioder hvor det er rart med en ekstra hånd fra en kollega. Ved at hjælpe hinanden, får vi det til at lykkes sammen.

Er der muligheder for udvikling?

Personligt synes jeg allerede, at jeg har udviklet mig meget. Som ungarbejder lærer du mange forskellige kompetencer, såsom at arbejde med mange forskellige kunder og udøve god service. Det er vigtigt, at alle vores kunder har en god oplevelse i vores butik.

Når jeg fylder 18 år og derfor ikke kan være ungarbejder længere, vil jeg rigtig gerne blive i butikken som lukkeansvarlig. Derfor bliver næste skridt med stor sandsynlighed, at jeg bliver lukkeansvarlig og får flere spændende opgaver.

Hvad er det bedste ved at arbejde i Lidl?

Det er selvfølgelig vores team – jeg har mange søde kollegaer og en dygtig chef. Men jeg synes også at butikken som helhed gør det til et godt sted at arbejde. Der er altid nye, spændende opgaver og det er aldrig kedeligt at gå på arbejde.

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Det har faktisk overrasket mig, hvor meget man egentlig lærer sine faste kunder at kende og hvordan man virkelig kan sørge for, at de får den gode service, de fortjener. 

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive en del af Lidl?

Gør det! Som ny medarbejder blev jeg taget rigtig godt imod og fik en grundig oplæring. Mine kollegaer har fra første dag været rigtig søde og vist, at her er plads til alle. I butikken er der fart på, og det er fedt, at der sker noget nyt hele tiden.

I forhold til at få både skole og arbejde til at gå op i en højere enhed, er Lidl rigtig gode til at være fleksible og hjælper gerne, hvis travle perioder opstår. Jeg har f.eks. haft uger, hvor afleveringer og lektier har fyldt en del og her var mine kollegaer søde til at hjælpe!  

Endelig, hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Imødekommende, ordentlig og fællesskab

Fritidsjob og 10 kr. mere i timen hos Lidl

Lyder det som noget for dig?

Læs mere om at være ungarbejder her