Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Elev står foran frugtafdeling

Mød Sol

Sol startede som elev i Lidl i august 2017 efter at have afsluttet en HG2 på IBC i Aabenraa. Efter endt elevuddannelse i sommeren 2019, stod Sol med en salgsleder kontrakt i hånden. Siden er det gået stærkt og Sol er nu, 3 måneder senere, i fuld gang med souschef trainee uddannelsen i Lidl.

Læs om Sols oplevelser fra elevuddannelsen med hendes egne ord herunder.

Vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt

Inden jeg blev ansat som elev i Lidl, havde jeg afprøvet forskellige elevstillinger. Jeg har blandt andet været elev i en undertøjsforretning, tøjforretning og lædervareforretning, men i alle tre butikker syntes jeg at timerne føltes ufattelige lange. Derfor valgte jeg at søge hos Lidl, netop fordi jeg vidste, at der altid var noget at lave. I dag er jeg utrolig glad for min beslutning, da jeg elsker det høje tempo og følelsen af, at dagene flyver afsted.

Elevuddannelsen

Når du starter din elevtid, får du en uddannelsesbog, der beskriver alle de områder, du skal lære gennem din elevtid. Uddannelsen er mere end bare at sidde ved kasse, man arbejder med mange forskellige opgaver igennem elevforløbet. Alt fra at sætte varer op til at lave hele kølspejlet om. Desuden lærer man også at bestille varer og handle hurtigt ved f.eks. tilbagekaldelser af varer.

At være elev i Lidl er utrolig lærerigt. Man prøver kræfter med alle områder i butikken. Det spænder vidt fra vores dagligvarer som kolonial, frost og tørvarer, til vores ugentlige kampagner. Du bliver lært op i stort set alt det, du ønsker, netop fordi der er sat så stort fokus på din individuelle udvikling.

Det at der bliver sat meget fokus på eleven og det faktum, at der er tid til oplæring og dialog med butikschef og distriktschef, betyder utrolig meget for ens kampgejst og interesse i uddannelsen.

Hvorfor skal du blive elev i Lidl?

Sol fortæller om sine oplevelser som elev

Elev står foran frugtafdeling

Sammenhold er vinderhold

De 8-ugers skoleophold er fordelt over din 2-årige elevuddannelse. På skoleopholdene er alle elever fra hele Lidl Danmark samlet i Grenå, hvor vi om dagen har undervisning, og så bruges afterne på sociale aktiviteter med de andre elever. 

Nogen af skoledagene er bygget op omkring teambuilding, så vi har lavet aktiviteter sammen som hold. Vi har blandt andet været ude på en militærbane, hvor vi i hold skulle lave en masse teambuilding øvelser sammen, hvilket gjorde utrolig meget for sammenholdet.

Oplevelser og personlig udvikling som elev

Den største oplevelse jeg har haft som elev i Lidl er, da jeg sammen med de andre elever rejste til Irland for at arbejde i en måned. Alle os elever blev tildelt en lejlighed, hvor vi boede sammen to og to.

At bo og arbejde en måned i Irland, udviklede mig utroligt meget, både fagligt og personligt. Rent personligt var det stort for mig at skulle bo og arbejde i et andet land. Udover dette foregik alt også på engelsk. Rent fagligt oplevede jeg Lidl fra et irsk synspunkt, og jeg så hvordan de gjorde tingene anderledes end herhjemme, for netop at tilpasse sig det irske marked.

Du lykkes i Lidl

Du lykkes hver eneste dag i Lidl, hvis blot du selv ønsker det. At lykkes er ikke kun ensbetydende med, at man udfører sine arbejdsopgaver tilfredsstillende og til tiden. Jeg føler også, jeg lykkes, når jeg tænker på sammenholdet blandt os kolleger, eller når jeg formår at sætte et stort smil på kundernes læber, fordi jeg ydede en ekstra god kundeservice.

Man lykkes, når man er stolt over sit eget arbejde. Godt samarbejde, højt humør og fuld fart på hverdagen, så lykkes vi alle i Lidl.

Kickstart din karriere i Lidl

Har du ambitionerne og viljen? Så tilbyder Lidl dig et stærkt fundament at videreudvikle din Lidl-karriere på.

Læs mere om vores elevuddannelse