DU LYKKES I LIDL

Butiksassistent

Job i butik
”DET BEDSTE VED MIT JOB?
DET ER DET FÆLLESSKAB,
JEG HAR MED ALLE MINE KOLLEGER”

Du lykkes i Lidl

BUTIKSASSISTENT

VIL DU VÆRE EN DEL AF BRANCHENS BEDSTE SAMMENHOLD?

Som butiksassistent i Lidl bliver du en del af et stærkt fællesskab med højt humør. Hos os skal det nemlig være sjovt at komme på arbejde, og vi hjælper hinanden med et smil og et glimt i øjet, når det går hurtigt. Og det går hurtigt! Dagligdagen i Lidl er spændende og uforudsigelig. Du ved aldrig, hvad kunderne ønsker, og du vil dagligt blive udfordret af mange forskellige typer af opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil variere, men din primære opgave er at sikre, at vores kunder altid får Danmarks bedste indkøbsoplevelse. For os er kunden nemlig altid nummer 1.

Vi har en plan med dig – hvad er din?

Som butiksassistent får du mulighed for at styrke dine personlige og faglige kompetencer gennem vores interne kurser. Det giver dig den bedste mulighed for både at dygtiggøre dig og få nogle fede oplevelser samtidig. Ud over vores interne kurser har du som butiksassistent mulighed for at få 2 ugers selvvalgt uddannelse årligt. Måske sigter du efter at opnå særlige ledelseskompetencer – eller måske har du selv en god idé til et uddannelsesforløb? 

Hvis du har evnerne og ambitionerne, har du mulighed for at videreudvikle dig til en stilling som salgsleder. Som salgsleder indgår du i butikkens lederteam, og du får mulighed for at søge om optagelse på vores souscheftraineeuddannelse, som er et talenthold for vores salgsledere, der brænder for at udvikle sig til souschef.

Se ledige jobs