DU LYKKES I LIDL

Karriereudvikling

VI HAR EN PLAN MED DIG

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første arbejdsdag bliver du en del af et ambitiøst oplæringsforløb, vi er sikre på, ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche. Og det gælder for alle vores medarbejdere; om du er elev, graduate, salgs- eller lagerarbejder, ledertalent eller erfaren specialist.

Som med de fleste ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at gøre det nemt for dig. Vi har faste tidspunkter for, hvornår vi holder medarbejderudviklingssamtaler, vi har et omfattende udvalg af kurser, og vi har afsat masser af tid og ressourcer til din udvikling.   

Butik

Vi investerer mange timer i grundig oplæring og løbende uddannelse. Og det gælder for alle - uanset om du starter som ungarbejder eller butikschef. Din oplæring vil enten foregå i en af vores butikker eller i vores innovative uddannelsescenter, der er placeret oven på butikken i Brønshøj. Og der er en nøje plan for, hvad du skal lære. Når du har gennemført din oplæring, så ved du alt om vores forretningsgange og vores tilgang til kundetilfredshed, der hedder ” 4+1”. Når du er kommet godt i gang og har fået Lidl under huden, så udbyder vi en række kurser, som du kan deltage på gratis i arbejdstiden. Du kan for eksempel komme på kurserne ”Arbejdsglæde og kundeservice”, ”Frugt og Grønt”, ”Vinkursus”, ledertræning eller personlig udvikling.

Logistikcentre

Når du starter i et af vores logistikcentre, får du en grundig oplæring i vores arbejdsgange. Når du har gennemført den, kan du arbejde på et hvilket som helst Lidl-logistikcenter i hele verden. Vi gør nemlig tingene på samme måde, om du er i Køge, Madrid eller München. Gennem løbende udviklingssamtaler tilrettelægger vi din udviklingsplan, og hvilke kurser eller efteruddannelse, der kan gøre dig endnu bedre.

Hovedkontor og regionskontorer

På hovedkontoret og vores to regionskontorer er vi rigtig mange forskellige fagprofiler, der arbejder tæt sammen. Og der er næsten ligeså mange forskellige karriereveje, som der er forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi startede med en grundig introduktion til vores koncepter og butikkerne, før vi tog plads ved skrivebordet. Vi bestræber os også på, at alle vores medarbejdere kommer en tur ud på butiksgulvet for at prøve kræfter med vores kerneydelse; At levere dagligvarer af høj kvalitet til  lave priser til danskerne. Når du har gennemført din oplæringsplan, den praktiske oplæring og en 8-ugers samtale med din nærmeste chef, er du en rigtig ’Lidlianer’, og herefter tilpasser vi dit videre uddannelses – og udviklingsforløb til dine ambitioner. Nogle ønsker at dygtiggøre sig i deres nuværende stilling. Andre har ambitioner om at videreudvikle sig til en stilling med større ansvar. Uanset ambitionsniveau er der et væld af muligheder hos os.