DU LYKKES I LIDL

11) Targetgroup stage 1881


BRANCHENS BEDSTE ELEVUDDANNELSE

Kickstart din karriere som elev i Lidl

Som butikselev i Lidl får du mere end blot en praktisk uddannelse. Du får en unik uddannelse med fokus på din faglige og personlige udvikling gennem et nøje tilrettelagt 2-årigt uddannelsesforløb og så bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger.

Har du ambitionerne og viljen? Så tilbyder Lidl dig et stærkt fundament at videreudvikle din Lidl-karriere på. Hvis du drømmer om at arbejde dig opad, så ligger planen klar. Vi giver vores elever en enestående mulighed, og til gengæld forventer vi, at vores elever yder deres absolut bedste. Vi vil kun have de bedste elever, som er ambitiøse, dynamiske, resultatorienterede og som trives med et stort ansvar.

Med en elevplads i Lidl får du næsten 2.900 kolleger, du ved, du kan regne med. For uanset hvor forskellige vi er, arbejder vi alle for et fælles mål, når vi trækker Lidl-uniformen på. Og hvis vi kun har en ting til fælles, er det, at vi elsker vores arbejde, fordi vi kan se, at det giver resultater.

Sammenhold er vinderhold

Som elev vil du opleve et fantastisk sammenhold med dine kolleger i butikken og de øvrige Lidl-elever på tværs af butikkerne. I bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med jeres skoleophold. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold. Udlandsophold og styring af egen butik skaber for alvor et sammenhold, hvor I alle tager ansvar og gør hinanden bedre.

8 ugers skoleophold

Du tilbringer hverdagen i en af vores Lidl-butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på skoleophold sammen med dine elevkolleger 8 gange i løbet af den 2-årige elevtid. Et skoleophold varer 1 uge, og undervisningen og indkvarteringen finder sted i Grenå, alt er selvfølgelig betalt af Lidl. På skoleopholdene får du teoretisk viden, som du bruger efterfølgende i din dagligdag i butikken. Tager du ansvar for din uddannelse, så sørger vi for, at du får rammerne til at lykkes.

#Elevdag

For at klæde dig endnu bedre på, afholder vi #elevdag mellem skoleopholdene. På #elevdag bygger vi bro mellem teorien fra skoleopholdene og den praksis, der kendetegner din hverdag i Lidl. Eksempelvis har vores anden-års elever udfordret direktionen i forskellige discipliner, kombineret med team building aktiviteter. Her får både eleverne og direktionen mulighed for at lære hinanden at kende på en ny måde.

Elever styrer butikken

Som noget helt unikt vil du, som anden-års elev og som afslutning på din uddannelse, helt selvstændigt styre en af vores butikker i en hel uge sammen med dine elevkolleger. I løbet af ugen har du sammen dine elevkolleger ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Udlandsophold

Du får, som en del af din uddannelse, mulighed for at arbejde en måned i udlandet. Udlandsopholdet foregår i et af vores 32 Lidl-lande, hvor du, sammen med dine elevkolleger, arbejder i en lokal Lidl-butik på lige fod med de øvrige medarbejdere. Du bor sammen med dine elevkolleger, og du får selvfølgelig fuld løn, diæter, rejse og logi betalt. De seneste år har vores elever været i Irland.

Lidl-elevtillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele uddannelsen. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

Hverdagen i butikken

Der er mange spændende opgaver og udfordringer forbundet med at arbejde i vores butikker, flere end man måske umiddelbart skulle tro. Dagligdagen er spændende og uforudsigelig; du ved aldrig, hvad kunderne ønsker, og du vil dagligt blive udfordret af mange forskellige arbejdsopgaver. Blandt de mange spændende arbejdsopgaver kan nævnes vareopfyldning, bagning af brød, afskrivninger, friskhedskontroller, statusoptælling, vareregistrering, bestillinger, opbygning af varepræsentationer, kassearbejde, trimning af varer og rengøring.

Desuden skal du være opmærksom på, at dine arbejdstimer kommer til at ligge mellem kl. 06.00-22.30 og at du skal arbejde hver anden weekend.