DU LYKKES I LIDL

11) Targetgroup stage 1881


BRANCHENS BEDSTE ELEVUDDANNELSE

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Hos os gennemgår du både en faglig og en personlig udvikling, hvor du lærer at tage ansvar og kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen.

Med en elevplads i Lidl får du næsten 2.500 kolleger, du ved, du kan regne med. For uanset hvor forskellige vi er, arbejder vi alle for et fælles mål, når vi trækker Lidl-uniformen på. Og hvis vi kun har en ting til fælles, er det, at vi elsker vores arbejde, fordi vi kan se, at de giver resultater.

Der er mange flere spændende opgaver og udfordringer forbundet med at arbejde i vores butikker, end man umiddelbart tror. Dagligdagen er spændende og uforudsigelig; du ved aldrig, hvad kunderne ønsker, og du vil dagligt blive udfordret af mange forskellige arbejdsopgaver.

Sammenhold er vinderhold

Som elev vil du opleve et fantastisk sammenhold med de andre Lidl-elever på tværs af butikkerne. I bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med jeres skoleophold, og I har en fælles Facebook gruppe. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold. Udlandsophold og styring af egen butik skaber for alvor et sammenhold, hvor I alle tager ansvar og gør hinanden bedre.

8 ugers skoleophold

Som elev tilbringer du hverdagen i en af vores Lidl-butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på skoleophold sammen med dine elev-kolleger 8 gange i løbet af den 2-årige elevtid. Et skoleophold varer 1 uge, og undervisningen og indkvarteringen finder sted i Grenå. Den baggrundsviden, som du får på skoleopholdene, bruger du i din dagligdag i butikken, hvor du bl.a. lærer alt om butiksdrift; lige fra varebestilling, planlægning, og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder.

#Elevdag

For at klæde dig endnu bedre på afholder vi #elevdag mellem skoleopholdene. På #elevdag bygger vi bro mellem teorien fra skoleopholdene og den praksis, der kendetegner din hverdag i Lidl.

Elever styrer butikken

Som noget helt unikt vil du, som anden-års elev og som afslutning på din uddannelse, helt selvstændigt styre en af vores butikker i en hel uge sammen med dine anden-års elev-kolleger. I løbet af ugen har du sammen dine elev-kolleger ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Udlandsophold

Du får, som en del af din uddannelse, mulighed for at arbejde en måned i udlandet. Udlandsopholdet foregår i et af vores 30 Lidl-lande, hvor du, sammen med dine elev-kolleger, arbejder i en lokal Lidl-butik på lige fod med de øvrige medarbejdere. Du bor sammen med dine elev-kolleger, og du får selvfølgelig fuld løn, diæter, rejse og logi betalt. De seneste år har vores elever været i Irland.

Lidl-elev tillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele uddannelsen. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.