DU LYKKES I LIDL

Ofte stillede spørgsmål
vedr. midlertidig ansættelse

avatar1

Jeg har kun mulighed for at hjælpe i en begrænset periode/begrænset antal timer. Kan jeg stadig søge?

Ja, du kan stadig søge. Vi vil sammen afklare, om der et match imellem hvad du kan tilbyde, og hvad vores behov er.

Hvor lang tid vil jeg være ansat?

Vi vil sammen finde ud af, hvor lang din midlertidige ansættelse vil vare hos os. Vi vil gøre alt for at finde det bedste match imellem den tidsperiode, hvor du har mulighed for at arbejde hos os, og behovet for ekstra hjælp i vores butikker.

Hvor gammel skal man være for at søge en midlertidig stilling som butiksassistent?

Man skal være fyldt 18 for at søge en af vores midlertidige stillinger som butiksassistent. Er du under 18 år, opfordrer vi dig til at søge en af vores åbne stillinger som ungarbejder her.

Hvordan er mine muligheder for at blive fastansat i Lidl efter den midlertidige ansættelsesperiode?

Som udgangspunkt er din ansættelse midlertidig. En midlertidig ansættelse er dog også en god mulighed for, at vi kan lære hinanden at kende og indgå i en dialog om fremtidige muligheder. Du kan danne dig et overblik over ledige stillinger i Lidl her. (Link til ledige stillinger).

Hvor vil jeg komme til at arbejde?

Baseret på din ansøgning vil vi finde ud af hvilke butikker, det vil give mening for dig at arbejde i. Vi vil så vidt muligt sørge for, at du kommer til at arbejde i en butik i nærheden af din bopæl.

Hverdagen i butikken

Hvilke arbejdsopgaver vil jeg have?

Som midlertidig butiksassistent bliver din fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder altid kan gøre deres daglige indkøb med friske varer på hylderne. Dine opgaver vil bl.a. være at:

- Fylde varer op på hylderne
- Give vores kunder fremragende service
- Sørge for at butikken er ren og flot
- Hjælpe dine nye kollegaer med at holde butikken kørende

Hvad er jeres forventninger til mig?

Vi står i en udfordrende situation, og det er derfor ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

- Er smilende og glad for kundekontakt
- Tager initiativ og er hjælpsom
- Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
- Trives i en travl hverdag

Hvad gør I for at forhindre smittespredning i butikkerne og beskytte jeres medarbejdere?

I Lidl følger vi myndighedernes anbefalinger og har allerede indført nye tiltag for at forhindre smittespredning i vores butikker og passe godt på vores medarbejdere. Du kan læse mere om tiltagene her.

Hvordan er arbejdstiderne i butikkerne?

Vi åbner i vores butikker kl. 8 og lukker igen kl. 21. Enkelte butikker åbner kl. 07.00, og enkelte butikker har åbent til kl. 22.00. Om morgenen møder vi ind et par timer før, for at gøre klar til åbning, og om aftenen bliver vi en halv times tid længere for at hjælpe hinanden med at lukke ned. Dine arbejdstider vil derfor typisk ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00 – 21.30. Din vagtplan og arbejdstider vil blive tilrettelagt sammen med din leder.

Løn og ansættelsesvilkår

Hvad får jeg i løn?

Din løn og ansættelsesvilkår følger Landsoverenskomsten for butik mellem HK Handel og Dansk Erhverv. Overenskomsten er tilgængelig på www.danskerhverv.dk.

Hvilken overenskomst kommer jeg til at arbejde under?

Dine ansættelsesvilkår følger Landsoverenskomsten for butik mellem HK Handel og Dansk Erhverv. Overenskomsten er tilgængelig på www.danskerhverv.dk.

Hvordan er jeg forsikret, når jeg er på arbejde?

Når du er på arbejde, vil du, ligesom alle vores medarbejdere, være dækket af en arbejdsskadeforsikring.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg, mens jeg er ansat?

Hvis du bliver syg eller oplever symptomer på corona-virus under din midlertidige ansættelse, skal du ringe til din leder og melde dig syg. I tilfælde af sygdom, opfordrer vi til, at du følger Myndighedernes retningslinjer.