DU LYKKES I LIDL

International Graduate i Lidl

Med opstart i august 2020 søger vi Graduates til IT, Finance, Supply Chain Management, Procurement og Logistics. Du kan søge stillingerne her. Ansøgningsfrist d. 5. januar 2020.

På denne side kan du læse mere om at være Graduate i Lidl og graduateforløbets opbygning.

Som International Graduate i Lidl bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at omsætte dine ambitioner til virkelighed. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder. Ligesom dig har vi dog endnu højere ambitioner, og vi forventer, at du på længere sigt vil kunne varetage en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer - fra butiksgulv til ledelsesniveau.

Se og hør Christian fortælle om sin oplevelse af graduateforløbet.

Fase 1: Introduktion til afdelingen

I den første måned af dit graduateforløb vil du være tilknyttet din fremtidige afdeling, hvor du vil blive introduceret til vores forskellige projekter. Du vil allerede i denne periode få mulighed for at arbejde med specifikke projekter eller opgaver.

Fase 2: Indledende forretningsforståelse

Efter den første måned vil du få en grundig introduktion til vores salgsorganisation, hvor du vil gennemgå en del af vores uddannelse til butiks- og distriktschef og få indblik i de forskellige opgaver, der forekommer i vores butikker. Målet er, at du til slut er i stand til at varetage det overordnede ledelsesansvar for flere butikker og op mod 100 medarbejdere som distriktschef.

Forløbet vil give dig en central forretningsforståelse og solid operationel erfaring, som vil være afgørende i din videre karriere hos os.

Fase 3: Rotationsfasen

Den tredje del af graduateforløbet består af rotationer mellem din afdeling og en anden afdeling på Lidl Danmarks hovedkontor, der har snitflader til den afdeling, du er tilknyttet.

Du vil under rotationerne få individuelt ansvar og blive involveret i nationale og internationale projekter. Du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger.

Fase 4: International specialisering

I den sidste del af vores graduateforløb vil du, sammen med International Graduates fra øvrige Lidl-lande i hele verden, tilbringe tre måneder på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 30 Lidl-lande.  Afhængigt af dine tyske sprogkompetencer får du op til tre måneders sprogundervisning på fuld tid i Tyskland forud for din rotation på vores internationale hovedkontor.