#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Verdensklasse ambitioner.

Jobs på kontor
2022_HQ Hero

 

Mere end 150 butikker. 2 logistikcentre. Over 3900 medarbejdere. Ambitiøse vækstplaner. Hverdagen på hovedkontoret er både uforudsigelig, dynamisk og udfordrende. Vi har store ambitioner, og vi stræber alle efter at gøre tingene endnu bedre. Det er vi nødt til, for konkurrencen på dagligvaremarkedet er benhård, og vi har tænkt os at vinde den.

Lidl Danmark har regionalkontor i Kolding og et regionalkontor i Køge, samt et hovedkontor i Aarhus. På de tre kontorer er vi over 300 dygtige og engagerede medarbejdere, der på hver sit område bidrager passioneret til vores fortsatte vækst og succes. Der er udfordringer nok til alle, og hver faggruppe bidrager afgørende til vores ambition om at redefinere dansk discount.

Nyt HQ

Vi er flyttet til Aarhus

Vi vokser hurtigt i Lidl og vi har derfor valgt at bygge et splinternyt hovedkontor i ved Godsbanen i Aarhus - intet mindre end 13.500 kvm hovedkontor med dertilhørende parkeringshus og en 1.200 kvm. koncept-butik.

Læs mere om vores nye hovedkontor her

Grænseløse ambitioner.

Hos os bliver du en del af en ambitiøs og succesfuld virksomhed i vækst, og du får tildelt et stort individuelt ansvar og chancen for at realisere dine ambitioner. At vi er en del af en stor, international virksomhed giver dig mulighed for at tage springet videre til en international karriere. Og fordi vi elsker hårdt arbejde og gode resultater, får du også god mulighed for selv at påvirke og planlægge din hverdag med tid og plads til dit familieliv. Vi ved nemlig, at store præstationer kræver plads til at lade batterierne op.

Sammen er vi verdensklasse.

Alle nye medarbejdere på hoved- og regionskontorer får en mentor og et grundigt oplæringsforløb i hele vores organisation. Som en del af dit oplæringsforløb kommer du også ud i en af vores butikker, så du får indblik i, hvordan hele vores kerneforretning hænger sammen.

Du kan læse meget mere om vores forskellige afdelinger og regionskontorerne herunder:

Bliv en del af sammenholdet

Har du viljen og ambitionerne, så har vi mulighederne!

Se vores ledige stillinger her