DU LYKKES I LIDL
« Tilbage til søgeresultater
 • 14.11.2019
 • International Graduate Programme
 • Hovedkontor Kolding

International Graduate - IT

Som International Graduate i IT bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 32 Lidl-lande. Vores unikke graduateforløb sikrer, at du lærer vores kerneforretning at kende, hvilket er med til at give dig forudsætningerne for at lykkes i Lidl.

IT-afdelingen arbejder målrettet for at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem en digital transformationsstrategi, der løfter systemlandskabet til at være klar til fremtidens dagligvarehandel. Stabile IT-systemer og digitale innovationer fra en global og løsningsorienteret IT-organisation er væsentlige for Lidls udvikling. I IT-afdelingen arbejder vi desuden med alt lige fra bruger-support, server- og netværksinfrastruktur og ERP-systemer til projekter, der relaterer sig til IT-sikkerhed.

Du vil som Graduate i IT få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande.

Vores hovedkontor er i øjeblikket placeret i Kolding, men vi påbegynder snarest byggeriet af et stort nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus – mere centralt bliver det ikke! Hovedkontoret vil stå klar i år 2021.
 

Om jobbet

Om jobbet

Fase 1: Introduktion til afdelingen: 1 måned
I den første måned af dit graduateforløb vil du være tilknyttet IT-afdelingen, hvor du vil blive introduceret til systemlandskabet og de forskellige teams i IT-afdelingen. Du vil allerede i denne periode få mulighed for at arbejde med specifikke opgaver og mindre projekter indenfor IT.

Fase 2: Indledende forretningsforståelse: 6 måneder
Efter den første måned vil du få en grundig introduktion til vores salgsled. Her vil du under forløbet gennemgå en del af vores praktiske oplæring til butiks- og distriktschef. Du vil blive oplært i at varetage forskellige opgaver i vores butikker for til slut at kunne varetage det overordnede ledelsesansvar for flere butikker som fungerende distriktschef. Forløbet vil give dig en central forståelse for vores forretning og solid operationel erfaring, som vil være afgørende i din videre karriere hos os.

Fase 3: Rotationsfasen: 5 måneder
Den tredje del af graduateforløbet består i rotationer mellem IT og en anden afdeling på Lidl Danmarks hovedkontor, som har snitflader til IT. Du vil under rotationerne få ansvar for egne opgaver og projekter med både nationalt og internationalt fokus.

Fase 4: International specialisering: 6 måneder
I den sidste del af dit graduateforløb vil du, sammen med Graduates fra øvrige Lidl-lande i hele verden, tilbringe tre måneder på vores internationale hovedkontor i Tyskland. Afhængigt af dine tyske sprogkompetencer får du op til tre måneders fuldtids sprogundervisning i Tyskland forud for din rotation på det internationale hovedkontor. Du vil under dit ophold i Tyskland få indblik i, hvordan vi opererer internationalt, og du deltager i en række skræddersyede forløb, som har til formål at styrke dine kompetencer.

Gennem hele forløbet vil du arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, og du vil i dagligdagen referere til den relevante afdelingschef. Din nærmeste leder vil dog under hele forløbet være Head of IT.

 

Om dig

Om dig
 • Du er passioneret omkring arbejdet med IT-systemer og kan lide at tilegne dig specialiseret viden
 • Du er vild med forandringer og har lysten og viljen til at lære nyt
 • Du er ambitiøs, resultatorienteret og har vindermentalitet
 • Du har det bedst, når det går stærkt
 • Du er forholdsvist nyuddannet og har afsluttet en relevant kandidatuddannelse
 • Du har relevant erhvervserfaring fra et studiejob eller praktikophold
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
 • Du har gerne boet i udlandet, f.eks. i forbindelse med et udvekslingsophold
 • Du er analytisk stærk og har fokus på detaljen
 • Du er fleksibel ift. arbejdstider og -sted, da fase 2 potentielt kan foregå i hele Danmark. Vi betaler selvfølgelig for evt. hotelovernatninger
   
 

Vi tilbyder

Vi tilbyder
 • En afdeling hvor vi når vores mål som et team
 • Unikke karrieremuligheder og en spændende arbejdsdag med faglige og personlige udfordringer
 • Et stærkt sammenhold og netværk med Lidl-Graduates fra op til 32 Lidl-lande
 • Mentorordning og individualiseret karriereforløb – også efter dit graduateforløb
 • Stort personligt ansvar, hvor du vil blive involveret i nationale og internationale projekter
 • Mulighed for sundhedsordning
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.
 • Konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension
 • Firmabil i BMW 1-serien under hele forløbet

Hvis du drømmer om at kickstarte din karriere som International Graduate i Lidl Danmark, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning, et detaljeret cv samt kopier af dine eksamensbeviser.

Graduateopstart: Primo August, 2020

Ansøgningsfrist: 5. januar 2020
Har du spørgsmål til vores graduateforløb, kan du kontakte os på jobilidlhq@lidl.dk

Rekrutteringsprocessen
Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match, og derfor lægger vi i Lidl stor vægt på en grundig udvælgelse.
Vores graduaterekrutteringsproces består af tre runder:

1. Kognitiv test umiddelbart efter vi har modtaget ansøgningen
2. Videointerview samt evt. telefoninterview primo januar 2020
3. Personprofil, kognitiv test og personlig samtale januar og februar 2020

 

Er du interesseret i denne stilling?

Tryk på "Send ansøgning" for at komme videre til vores online ansøgningsportal. Husk at vedhæfte din motiverede ansøgning og CV. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Send ansøgning
 

Lignende stillinger