DU LYKKES I LIDL

VI LYKKES
SAMMEN HVER DAG

DU LYKKES I LIDL

Job i butik

DU LYKKES I LIDL

I Lidl tilbyder vi dig et stærkt fundament at starte eller videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at det lykkes her.

Mød Anne Mette, Søren, Benjamin og Signe i vores film og hør om deres hverdag i Lidl Danmark.

Hvorfor lykkes du så i Lidl? Læs med her.

Branchens bedste kollegaer

Når du starter din karriere i Lidl, starter du en karriere med branchens bedste kollegaer. Hver dag mødes vi i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, smøger ærmerne op og giver alt, hvad vi kan, for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse – og resultater, der bare bliver bedre og bedre. Du får mere end 2.850 kollegaer, du ved, du kan regne med. For uanset hvor forskellige vi er, arbejder vi alle for et fælles mål, når vi trækker Lidl-uniformen på. Og hvis vi kun har én ting til fælles, er det, at vi elsker vores arbejde, fordi vi kan se, at det giver resultater. Det er derfor, vi lykkes sammen.

Et stærkt fundament

Hos os får du en velfungerende arbejdsplads, hvor de ting, du skal bruge, bare fungerer. I Lidl er vi nemlig stolte af vores velafprøvede koncepter, fordi de giver dig overskud til at præstere. Og gode præstationer giver overskud til glæde, både når du er på arbejde, og når du har fri.

Indflydelse og fleksibilitet

Du får også indflydelse på det, der er vigtigt for dig, som for eksempel dine arbejdstider: Vi vil helst have A-mennesker til at åbne butikken og B-mennesker til at lukke, og tager du lange vagter giver det andre fridage. På hovedkontoret er der mulighed for at få hjemmearbejdsplads, og der er flere, der nyder den fleksibilitet, det giver i hverdagen.

5 gode grunde til at arbejde hos Lidl

1. Vi garanterer karriereudvikling og uddannelse på alle niveauer.

2. Vores internationale succes og vækst betyder jobsikkerhed, og at fremtidsmulighederne ikke stopper ved grænsen.

3. Vi belønner hårdt arbejde med tryghed, god løn og branchens bedste kollegaer.

4. Vores stærke koncepter sikrer et godt arbejdsmiljø med fokus på ansvar, teamwork og resultater.

5. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i en dynamisk branche, der kræver, at vi altid er på forkant og altid er klar til at hjælpe hinanden.