DU LYKKES I LIDL

Specialesamarbejde | Skriv dit speciale i samarbejde med Lidl

Søger du en virksomhed at skrive speciale med?

- Så har du nu mulighed for at få et samarbejde med os.

Et specialesamarbejde med Lidl er en unik mulighed for at få et indblik i en stor international virksomhed. Vores forskellige forretningsområder giver dig en bred vifte af muligheder, adgang til store mængder data, erfaringer samt andre relevante kilder, så du har forudsætningnerne for et godt resultat.

Men vigtigst af alt så støtter vi dig gennem hele skriveprocessen.

Specialesamarbejder

Vi har i øjeblikket to specifikke specialesamarbejder, som du kan ansøge:

 • Category Management
  I samarbejde med Lidl Danmarks Space Management-afdeling
  I Space Management-afdelingen arbejder vi i øjeblikket med emnet ”Category Management”, som går ud på at fastholde samt tiltrække kunder gennem bestemte artikler i vores sortiment – og ikke mindst placeringen af disse i vores butikker. Hertil søger vi en analytisk studerende, der kan fordybe sig i emnet ”Category Management”. I samarbejde med vores afdeling skal du indsamle data og komme med forslag til de mest optimale butiksspejle i forhold til sortiment og sammensætning af varer.
   
 • Fremtidens Lidl-butik
  I samardejde med Lidl Danmarks Spacemanagement-afdeling
  I øjeblikket arbejder Space Management-afdelingen med emnet ”Fremtidens Lidl-butik”, som går ud på at fastholde samt tiltrække kunder gennem indkøbsoplevelsen af vores butiksindretninger – og ikke mindst præsentationen af vores butikker. Hertil søger vi en analytisk studerende, der kan fordybe sig i emnet ”Fremtidens Lidl-butik”. I samarbejde med afdelingen skal du indsamle data og komme med forslag til de mest optimale butiksindretninger, der skaber den bedste indkøbsoplevelse for vores kunder.

Ansøgning

Ansøgningen til specialesamarbejde åbner fredag den 15. september. Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når rette kandidate(r) er fundet.

Din ansøgning skal indeholde et detaljeret CV samt kopier af dine eksamensbeviser.

Se vores specialesamarbejder og send os din ansøgning her.