DU LYKKES I LIDL

BC NY

Job i butik
”DET BEDSTE VED MIT JOB? DET ER DE
UDFORDRINGER, SOM ARBEJDSDAGEN
GIVER MIG SOM LEDER”

DU lykkes i lidl

Butikschef

VIL DU VÆRE EN DEL AF BRANCHENS BEDSTE SAMMENHOLD?

Som butikschef har du det overordnede, daglige ansvar for at drive en af vores butikker. Den vigtigste opgave som butikschef ligger i at lede, motivere og skabe engagement blandt medarbejderne i butikken, så vores kunder får Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Du er ansvarlig for butikkens nøgletal og ansvarlig for at planlægge og prioritere hverdagen i butikken, så du sammen med dine medarbejdere når butikkens mål. En stor del af dit arbejde er også at hjælpe dine medarbejdere med at lykkes i Lidl – du giver feedback, inspirerer og coacher omkring karriereudvikling og motiverer dem til at gå efter det næste skridt på karrieretrappen.

Så det er ikke tomme ord, når vi siger, at hverdagen som butikschef er uforudsigelig og udfordrende, og at to dage sjældent er ens.

Vi har en plan med dig – hvad er din?

Du bliver som butikschef optaget på vores lederuddannelse, hvor du vil få mulighed for at få styrket dine kompetencer inden for blandt andet ledelseskommunikation, konflikthåndtering, planlægning og prioritering. Har du ambitioner om at blive distriktschef med ansvar for op til flere butikker, så tilbyder vi dig også mulighed for at videreudvikle dig i din stilling.

 

Se ledige jobs