#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Store ambitioner 

I Lidl har vi store ambitioner, og vi ønsker at tage ansvar for det samfund, vi er en del af. Vi oplever en stigende interesse blandt forbrugere for mere bæredygtige produkter, hvilket vi ønsker at imødekomme.

Som dagligvarekæde har vi mange af verdens bæredygtighedsudfordringer på vores hylder, og CSR-afdelingen arbejder med disse hver eneste dag, i overensstemmelse med Lidls CSR-strategi "På vej mod i morgen". Afdelingen består af specialister, som holder sig opdateret på både lokale, nationale og globale problematikker og initiativer, der har bæredygtighed og ansvarlighed som omdrejningspunkt.

Afdelingen arbejder tæt sammen med vores internationale afdeling om større og komplekse projekter som fx plastikreduktion i emballagen på vores produkter og bæredygtig produktion og indkøb af soja.

Derudover har CSR-afdelingen en bred kontaktflade med andre afdelinger i organisationen. Der arbejdes tæt sammen med indkøbsafdelingen om at få de mest bæredygtige produkter i butikkerne, og med kommunikationsafdelingen om at sprede de vigtige CSR-budskaber.

Samarbejdspartnere

2022_CSR_Plant-et-trae
For hver butik planter vi 1.000 træer

Plant et Træ

I samarbejde med Plant et Træ, planter vi 1.000 træer for hver gang, vi åbner en ny Lidl-butik.
2022_Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne

Vi har siden 2012 haft et tæt samarbejde med Danske Hospitalsklovne, og siden foråret 2015 har vi været hovedsponsor for foreningen. Partnerskabet betyder, at hospitalsklovnene kan sprede smil og glæde hos endnu flere børn på danske børneafdelinger.
2022_CSR-TGTG
Kampen mod madspild

Too Good To Go

Siden april 2019 har vi samarbejdet med madspildsorganisationen Too Good To Go om at bekæmpe madspild, og fra november samme år valgte vi at udvide samarbejdet, så det inkluderer alle vores mere end 130 Lidl-butikker landet over.

På vej mod i morgen

En vigtig del af CSR-arbejdet i Lidl er at bidrage til FNs verdensmål. Det gør vi blandt andet igennem mål nr. 17 - partnerskab for handling - i samarbejdet med NGO'er og organisationer såsom Danske Hospitalsklovne, Plant et Træ, Too Good To Go, Hjernesagen, Blå Kors, Danmarks Biavlerforening og Plastic Change. Disse samarbejdspartnere har hvert sit klare formål i realiseringen af bæredygtig udvikling, hvilket vi i Lidl støtter op om.

For eksempel tager vi i samarbejde med Blå Kors og Too Good To Go del i kampen mod madspild, vi sørger for, i samarbejde med Plant et Træ, at der bliver plantet 1.000 træer i den danske natur, for hver ny butik vi åbner, og bidrager til at Danske Hospitalsklovne spreder smil og glæde hos indlagte børn på landets børneafdelinger.

Som medarbejder i CSR har du muligheden for at arbejde med en lang række af projekter indenfor bæredygtighedsagendaen. Du indgår i et dedikeret team med stor faglig sparring og et uformelt arbejdsmiljø.

Vil du være med til at fremme bæredygtighed i dagligvarebranchen og er du nysgerrig på CSR som arbejdsområde, så er CSR-afdelingen i Lidl lige noget for dig!

Vil du med på holdet?

Har du lysten og viljen? Så har vi mulighederne!

Se ledige jobs