Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

Mød Charlotte, Junior Project Manager i HR Development & Engagement

Læs mere om HR i Lidl
Charlotte hero 2

Mød Charlotte, Junior Project Manager i HR Development & Engagement

Hvordan startede din Lidl-karriere?

Jeg startede i Lidl i maj 2018, hvor jeg arbejdede som studentermedhjælper i HR ved siden af mit studie. Derudover fik jeg også muligheden for at være praktikant i afdelingen og sidenhen har jeg været ansat som henholdsvis barselsvikar og nu som fastansat i HR efter jeg selv er vendt retur fra barsel. Jeg har en kandidat i Corporate Communication fra Aarhus Universitet BSS, som jeg blev færdig med i sommeren 2020.

Selvom det er helt nye udfordringer og ansvarsområder, jeg sidder med som Junior Project Manager, har det gjort en stor forskel, at jeg i forvejen har haft kendskab til afdelingen og Lidl som virksomhed. Det har været en god måde at lære virksomheden at kende på, og det har derfor ikke været en lige så stor omvæltning for mig at starte i mit første job efter studiet.

Hvad laver du i din rolle som Junior Project Manager?

Jeg arbejder i HR Development & Engagement, hvor jeg er ansvarlig for Engagement-området, hvilket blandt andet indebærer sundhedsordninger, trivselsundersøgelser, julegaver, events og arrangementer. Kort sagt er jeg ansvarlig for de områder, der gør det lidt ekstra sjovt at være medarbejder i Lidl.

Er der nogle særlige udfordringer, du har været nødt til at stå over for?

I en stor virksomhed som Lidl kan det næsten ikke undgås, at der opstår udfordringer en gang imellem. Det vil nok altid være tilfældet, når der er mange forskellige afdelinger og medarbejdere involveret i projekterne. Jeg synes dog, at vi er rigtig gode til at arbejde sammen og finde den optimale løsning, og jeg føler ikke, at jeg på noget tidspunkt har stået alene med en udfordring.

Er der en præstation, du er særlig stolt af?

Jeg er særlig stolt af, at jeg har formået at gå fra studentermedhjælper og praktikant til, at jeg nu er blevet en fast del af Lidl-holdet.

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at gøre dit job?

Jeg bruger mine kommunikationsfærdigheder fra studiet hver dag i mit daglige arbejde og jeg har virkelig fundet ud af, hvor meget kommunikationen betyder for, at et projekt forløber succesfuldt. Derudover er det også vigtigt i mit arbejde at være struktureret, da jeg ofte har mange bolde i luften på én gang, hvilket kræver et godt overblik.

Skal vi få det til at lykkes sammen?

Charlotte startede sin karriere under studierne som henholdsvis studentermedhjælper og praktikant. Lyder det som noget for dig?

Så læs mere her

Hvordan vil du beskrive din work-life balance?

På studiet har jeg været vant til, at der er stor fleksibilitet i ens hverdag og jeg var derfor også nervøs for, hvordan det ville ændre sig på arbejdsmarkedet. Jeg er dog blevet positivt overrasket, og jeg synes, at der er rigtig gode muligheder for at tilrettelægge mit arbejde, så det passer til min hverdag.

Derudover har jeg også fået en deltidsstilling efter endt barsel, hvilket var et stort ønske fra min side, da det giver mig mulighed for at få den work-life balance, som passer til netop min familie.

Er der muligheder for udvikling og progression?

Ja, det synes jeg helt sikkert! Jeg har både i min tid som studentermedhjælper og nu som fastansat haft mulighed for at komme på forskellige kurser og uddannelser, som har været med til at udvikle mig både personligt og fagligt. Jeg har blandt andet været på projektlederuddannelse sammen med nogle andre kolleger, hvilket virkelig har givet mig en masse brugbare redskaber, så jeg kan lykkes i mit daglige arbejde.

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Ja, det har overrasket mig, hvor meget ansvar og hvor mange muligheder, man får som medarbejder i Lidl. Allerede som praktikant blev jeg key user på et større projekt, hvor jeg sammen med en kollega var tre dage på kursus i Tyskland. Det synes jeg virkelig indikerer, at man som virksomhed har tiltro til, at studerende også kan have et stort ansvar og være en hjælpsom ressource i afdelingen.

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive den del af Lidl?

Søg – du vil ikke fortryde det! Jeg fik allerede i mit job som studentermedhjælper og praktikant et stort ansvar, men samtidig med mulighed for en masse sparring med mine kollegaer. Derudover synes jeg, at fællesskabet i Lidl er ret unikt, og vi har et rigtig godt sammenhold, som jeg tror er svært at finde andre steder.

Endelig, hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Ambitiøs, dynamisk, sammenhold!

Har du ambitionerne, så har vi mulighederne!

Vil du med på holdet, og være med til at gøre det ekstra sjovt at arbejde i Lidl?

Se ledige stillinger i HR