Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Tobias-hero

Mød Tobias, CRM Team Manager

Mød Tobias, som arbejder som CRM Team Manager og blandt andet er ansvarlig for vores loyalitetsprogram, Lidl Plus.

Hvad lavede du inden du kom til Lidl?

Jeg arbejdede som Digital Strategi Konsulent i et af Danmarks førende digitale konsulenthuse.

Hvad indebærer din rolle som CRM Team Manager?

Min rolle indebærer ansvar for drift og kommerciel udvikling af Lidls app og loyalitetsprogram, Lidl Plus. Heriblandt er jeg i tæt dialog med alle involverede stakeholders, både på nationalt såvel som internationalt niveau. I Lidl Danmark vedrører Lidl Plus stort set alle tænkelige afdelinger i Lidl: Jura, marketing, business intelligence, IT, Salg, i butikken og så videre, så jeg har en bred kontaktflade i organisation. Derudover er jeg også ansvarlig for et mindre team af dygtige medarbejdere.

Er der nogle særlige udfordringer, du har mødt i dit arbejde?

Den mest udfordrende del af jobbet er Lidl Plus’ påvirkning på de mange forretningsgange i Lidl. Det kræver, at man lynhurtigt kan sætte sig ind i komplekse processer og forretningsgange. Derudover, så ser vi at interessen for loyalitetsapps på dagligvaremarkedet stiger, hvilket kræver, at vi bliver endnu mere skarpe på at skabe den bedst mulige udgave af Lidl Plus appen.

Er der en præstation, du er særlig stolt af?

Ja, det er helt klart, at jeg på kort tid i Lidl har lykkedes med at få personalemæssigt ansvar. Det har personligt altid været en stærk motivationsfaktor for mig, for altid at levere på tårnhøjt niveau. Det har givet pote, så det er jeg særligt stolt af.

Hvilke kvaliteter har du brug for, for at gøre dit job?

I rollen som CRM-team manager er de klart vigtigste kvaliteter, at du har stærk kommerciel forståelse, er god til relationer, fordi der både er stakeholder management og personaleansvar, og så skal man være omstillingsparat. Den digitale verden boomer derud af, og derfor er der sjældent to dage, der er ens.

Hvordan vil du beskrive din work-life balance?

Jeg vil beskrive min work-life balance som fornuftig. Selvfølgelig er det en krævende rolle, men når arbejdet også er en passion, føles det ikke sådan. Jeg har stadig tid til familie, venner, husrenovering og sport. For mig er det vigtigt også at prioritere dette, så man får et afbræk fra arbejdet.

Er der muligheder for karriereudvikling i Lidl?

Det er der helt klart! Lidl honorerer den, der arbejder for det, og derfor ser jeg Lidl som en yderst attraktiv arbejdsplads, da jeg har en intention om aldrig at ”stå stille” i min karriere. Derudover, så tilbyder Lidl også et væld af kurser og udviklingsprogrammer. Der er blandt andet mulighed for at kunne komme til et andet Lidl-land og lære nye processer, kulturer og arbejdsområder.

Har noget overrasket dig ved at arbejde for Lidl?

Jeg tror ikke alle ved, at Lidl er en af verdens største kæder inden for vores felt. Det overraskede i hvert fald mig, hvor stor en dybde der egentlig er i organisationen. Der er altid en at sparre med internt, mulighed for udvikling og meget mere. Jeg blev også overrasket over, hvor mange danske værdier, der skinner igennem i Lidl Danmark, selvom vi er ejet af en tysk kæde. Så jeg vil sige, at Lidl har meget mere at byde på, end man lige tror.

Hvad ville du sige til nogen, der tænker på at blive den del af Lidl?

Jeg vil sige, at man skal være klar på at komme på en faglig og personlig rejse, og blive kastet ud i ting, hvor der er chance for at fejle. Men det skal man ikke være bange for - i Lidl imødekommer man fejl og lærer af dem til næste gang. Derudover, så skal man være forberedt på at rykke ind i vores spritnye hovedkontor i hjertet af Aarhus i 2022, men det tænker jeg ikke, at man kan have noget imod.

Hvilke tre ord vil du bruge til at beskrive Lidl?

Ambitiøs, succesfuld og udviklingsbevidst.

Har du ambitionerne, så har vi mulighederne!

Vil du med på holdet, og være med til at videreudvikle Europas største dagligvarekæde?

Se ledige stillinger