#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Administrativ Assistent til intern revision (barselsvikariat)

2024_Marketing

Arbejdssted

HQ {amount} km. væk
Carl Blochs Gade 89
8000 Aarhus

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Kontor

Stilling

Revision

Reference nr.

419660

Ansøgningsfrist

22.07.2024

Introduktion

Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståelig måde? Så har du nu muligheden for at blive den nye assistent i Lidl hos os i Intern Revision!

Du får en administrativ rolle i afdelingen for Intern Revision. Du vil understøtte dine kolleger i afdelingen, som arbejder med rapportering til både direktionen samt til de enkelte afdelings- og distriktschefer i Lidl. Afdelingens arbejde består af at yde uafhængig kontrol af og rådgivning til alle Lidl Danmarks forretningsenheder og processer, og vi har således en stor berøringsflade i virksomheden.

Understøttende rolle i engagerende og motiverende afdeling

Du vil blive en del af et team på 5 engagerede og dygtige medarbejdere med hver deres spidskompetencer. I afdelingen arbejder vi tæt sammen og vægter både socialt sammenhold og faglig udvikling højt. Vores afdeling indgår i den samlede økonomiafdeling på over 65 medarbejdere.

”Revisionsafdelingen er præget af et stærkt fællesskab, hvor der ligges vægt på vidensdeling, samarbejde, god humor samt en støttende og solidarisk kollegial kultur, som bidrager til, at man når i mål med alle arbejdsopgaver”, fortæller Kasper, medarbejder i revisionsafdelingen.

Som administrativ assistent i afdelingen vil du understøtte revisionsmedarbejderne i deres forberedelse af revisioner og udarbejdelsen af de færdige rapporter. Du vil være ansvarlig for f.eks. dataindsamling, løsning af opgaver fra andre afdelinger og kommunikation af resultater samt assistere revisionslederen ved ad-hoc opgaver

Om jobbet

 • Assistere dine kolleger i arbejdet med bl.a. projektforberedelse og virksomhedsrapportering
 • Korrekturlæsning af rapporter på dansk og tysk samt oversættelse af enkelte dokumenter fra tysk til dansk
 • Udarbejdelse af præsentationer for revisionslederen til direktionen
 • Koordinering samt opdatering af nyheder og informationer til medarbejderne i afdelingen
 • Ad hoc-analyser, f.eks. resultaterne af revisionsbesøgene i butikkerne
 • Ansvarlig for kommunikationen i afdelingen både ved henvendelser fra andre afdelinger i virksomheden og vores internationale kollegaer
 • Øvrige administrative opgaver som f.eks. dokumentarkivering online, ansøge adgange til systemer, klargøring af tjeklister til revisorerne, m.m. 

Om dig

 

 • Du har uddannelse inden for kontor, administration eller kommunikation. Alternativ har du stor erhvervserfaring herfra med stærke sprogkundskaber
 • Du skriver og taler tysk og engelsk på et højt niveau
 • Du er fortrolig med IT og i særdeleshed med Excel, PowerPoint, Word og Outlook
 • Du har et godt overblik, arbejder struktureret og har fokus på at overholde deadlines
 • Du er en teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt
 • Du er ansvarsbevidst og har masser af drive, så du kan holde et højt aktivitetsniveau
 • Du har en god portion humor, og du er skarp til at kommunikere samt skabe relationer
 • I rollen som administrativ assistent er det ikke et krav, at du har erfaring med eller kendskab til revision

 

Vi tilbyder

 • En spændende, udfordrende og varierende hverdag 
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, motiverede kolleger og humor
 • En arbejdsdag med spændende og alsidige opgaver, som du har mulighed for at præge og udvikle
 • Målrettet oplæring i alle processer samt mentorordning, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i jobbet
 • Grænseløse karrieremuligheder og faglige udfordringer
 • Konkurrencedygtig lønpakke og attraktiv pensionsordning
 • Mulighed for sundhedspakke
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.


Hovedkontor i hjertet af Aarhus
Vi er flyttet ind på vores nye, store og innovative hovedkontor på Godsbanen i Aarhus.
Her får du som medarbejder adgang til: 

 • Gratis fitnesscenter 
 • In-house massageordning 
 • Sund kantineordning med mulighed for morgenmad, frokost og nem aftensmad (take-away) – alt sammen med minimum 30 % økologi.

Derudover får du mulighed for at deltage i sociale aktiviteter som f.eks. morgenyoga på tagterrassen, løbeklub, familiedag og fredagsbarer.

Ansøgningsfrist d. 22. juli

Vi behandler kandidater løbende, så send gerne dit motiverede CV hurtigst muligt.

I rekrutteringsprocessen kan du forvente: screening, telefoninterview og jobsamtale.

Tiltrædelse er tidligst 1. september, og vikariatet løber indtil juli 2025.
 

Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål til jobbet eller rekrutteringsprocessen kan du kontakte Afdelingschef, Niels, på tlf. 2920 6059 på hverdage mellem kl. 13.00-15.00 til og med den 9. juli. Herefter kan den ansvarlige Recruiter, Isabella, kontaktes på +45 6034 0277 på hverdage mellem kl. 13.00-15.00. 

Du kan også altid sende en mail til jobilidlhq@lidl.dk, har du spørgsmål til processen, er det også her, du bedes række henvendelse.

Vi ser frem til at modtage dit CV!
  

Klar til at søge jobbet?

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning når du søger et job hos os. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces.

I Lidl har vi en klar vision om at være 1. valg som arbejdsgiver og det er vigtigt for os at være en inspirerende og attraktiv arbejdsplads for alle. Vi værdsætter vores medarbejderes mangfoldighed og fremmer et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt føler sig velkommen og respekteret. Vi ser diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at søge. #SammenErViVerdensklasse.

Rekrutteringsprocessen i Lidl.

1. Send dit CV

Når du søger job i Lidl, skal du uploade dit CV. Hos os behøver du nemlig ikke at vedhæfte en ansøgning. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV Når du har søgt stillingen, får du en bekræftelse pr. mail. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.

Få tips til dit CV her

2. Screening

Vi behandler alle ansøgningsdokumenter. Vi screener og evaluerer ud fra foruddefinerede kriterier for delt pågældende job. Alle ansøgninger håndteres med respekt og streng fortrolighed.

3. Telefoninterview

Hvis du matcher vores foruddefinerede kriterier til stillingen, vil du på nogle stillinger blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent, som vil afholde et telefoninterview med dig. Du vil blive stillet relevante spørgsmål relateret til stillingen.

4. Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig jobsamtale af en rekrutteringskonsulent. Du vil også modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger. Jobsamtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.

Find gode råd til jobsamtalen her

5. Velkommen på #teamlidl!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 4000 motiverede kollegaer!

6. Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.

7. Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at få succes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.

Vi er stolte af at være