Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
BC-hero

Butikschef - Sønderborg

Søg job

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye butikschef!

I Lidl arbejder vi hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst, så vi bliver danskernes foretrukne indkøbssted. Vi er nemlig ikke bange for ambitioner – og her er også plads til dine. Hvis du kan lede, inspirere og udvikle dine medarbejdere til at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse, finder du ikke et bedre sted at investere dig selv og din karriere end i Lidl. Vi har nemlig en plan for det hele, også for dig. Det er derfor, vi siger, at du lykkes i Lidl.

Om jobbet

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling.

Du bliver også ansvarlig for at:

 • Lede og fordele den daglige butiksdrift
 • Tage del i den daglige drift af butikken, fx varebestilling og -opfyldning
 • Oplære, uddanne og motivere dine medarbejdere i butikken
 • Planlægge aktiviteter og arbejdsplaner
 • Implementere, analysere og optimere Lidls butikskoncepter
 • Analysere og følge op på nøgletal og bruge dem aktivt til at nå butikkens mål. Herunder omsætte KPI’er til håndgribelige mål og fokusområder
 • Rekruttere nye medarbejdere

Om dig

Du har muligvis en lederuddannelse og har med succes motiveret og ledet et hold af medarbejdere til at skabe gode resultater. Måske er du allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef eller afdelingsleder hos en af vores kolleger i branchen, eller også har du en tilsvarende baggrund og lyst til at investere dig selv og din karriere i en velfungerende arbejdsplads med store ambitioner og højt til loftet. Udover at du tager aktivt del i den daglige drift og har det overordnede overblik, forventer vi, at du:

 • Har erfaring fra en lignende stilling
 • Er empatisk, motiverende og har en anerkendende ledelsesstil
 • Handler ansvarsbevidst og kan uddelegere og følge opgaverne til dørs
 • Er resultatorienteret og har forretningssans
 • Er serviceminded og kan skabe rammerne for gode indkøbsoplevelser

Vi tilbyder

Som butikschef i Lidl får du fri bil af mærket BMW og en attraktiv lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personlig og fagligt.

5 gode grunde til at blive butikschef i Lidl:

 1. Mulighed for at skabe dine egne resultater med din egen butik
 2. Chancen for at vise, hvad du kan i Europas største detailkæde
 3. Du bliver en del af en konceptstærk international virksomhed, hvor fundamentet er lagt for, at du lykkes
 4. Mulighed for at udvikle dig i din stilling eller i en anden del af forretningen
 5. Fri bil af mærket BMW efter prøvetiden på 3 måneder og særdeles attraktiv lønpakke

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt District Manager Henrik Petersen på telefon 42120511, hverdage mellem kl. 8 – 16.

Arbejdssted

Butik: {amount} km. væk
Centerpassagen 5
6400 Sønderborg

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Butik

Reference nr.

DK-016594

Har du ambitionerne? Så har vi mulighederne!

Du bliver som butikschef optaget på vores lederuddannelse, hvor du vil få mulighed for at få styrket dine kompetencer inden for blandt andet ledelseskommunikation, konflikthåndtering, planlægning og prioritering. Har du ambitioner om at blive distriktschef med ansvar for op til flere butikker, så tilbyder vi dig også mulighed for at videreudvikle dig i din stilling.

Læs mere om andre karrieremuligheder i vores butikker