Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
SC hero

Butikschef Trainee til Lidl Aabenraa

Søg job

Er du klar til at tage dit næste karriereskridt, og stå i spidsen for din helt egen Lidl butik? Har du lysten og motivationen til at lede og motivere et helt butiksteam, og sørge for at kunderne får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores næste butikschef trainee.

Som butikschef trainee i Lidl får du muligheden for at udvikle dig, og du bliver klædt godt på til at være vores fremtidige butikschef, som får alle forudsætningerne for at lykkes i Lidl.

Søren, tidligere butikschef trainee i Lidl, fortæller således:

”Forløbet som butikschef trainee lærer en utroligt meget om sig selv, både som leder, men også som menneske. Gennem DiSC-profilen som bliver lavet under forløbet, opnår man stor indsigt i sine egne adfærdsmønstre, hvilket samtidigt gør en bevidst om, hvordan man bedst håndterer forskellige situationer, og samarbejder samt motiverer sine kollegaer og medarbejdere.”

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens resultater og medarbejdere. Dette indebærer at du får alt til at gå op i en højere enhed, går forrest, og motivere dine medarbejdere til at skabe de bedste rammer for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger samtidigt for at opgaverne bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Alt dette, mens du deltager på vores traineeforløb, som er et sideløbende kompetenceudviklende forløb, der er med til at skabe de bedste forudsætninger for dig som fremtidig butikschef i Lidl.

Hvorfor skal du blive butikschef trainee i Lidl?

Det har vi spurgt Søren, tidligere butikschef trainee i Lidl om:

”Jeg kan klart anbefale dette forløb til alle og enhver som arbejder med ledelse. Dette gælder uanset om man har arbejdet med det i mange år, eller det er helt nyt for en. Underviserne som er tilknyttet, er meget professionelle og utroligt gode til at motivere, engagere og udfordre alle, uanset hvor man er. Sidst men ikke mindst får man et utrolig godt sammenhold med sine kollegaer rundt omkring i de andre butikker, hvilket skaber forbindelser på tværs af landet,” fortæller Søren, som i dag er butikschef og står i spidsen for en Lidl-butik.
 

Om jobbet

For at du får mest muligt ud af forløbet og for at sikre, at din læring bliver til konkret handling, vil der være forberedende opgaver før hvert modul og hjemmeopgaver efter hvert modul. Du vil desuden have en løbende dialog med din butikschef/distriktschef og den ansvarlige uddannelseschef under hele forløbet.

 • Butikscheftraineeforløbet består af 7 moduler, hvoraf 4 er ledelsesmoduler og 3 er faglige moduler
 • Igennem ledelsesmoduler vil du blive undervist af erfarne ledelseskonsulenter fra et eksternt konsulentfirma, og på de faglige moduler bliver du undervist internt af fageksperter, som har en solid viden inden for det pågældende emne
 • Temaerne for modulerne er udvalgt til at matche de udfordringer, som du vil møde i rollen som butikschef
 • Butikscheftraineeforløbet opstartes én gang årligt og er et 10 måneders forløb der løber ved siden af dit job som souschef i en af vores Lidl butikker.

Igennem jobbet som butikschef trainee vil du derudover blive klædt godt på til den udviklingsdag, som er placeret efter det endte traineeforløb. Formålet med udviklingsdagen er at forberede dig yderligere til dit job som butikschef i Lidl.
 

Om dig

 • Du har erfaring som souschef eller en lignende stilling, dette kan være fra forskellige brancher udover butiks-/restaurationsbranchen. F.eks. fra politiet eller forsvaret
 • Du er løsningsorienteret, serviceminded og kan kommunikere på tværs af organisationen og med kunder
 • Du er frisk, fleksibel, og har masser af gå på mod
 • Du skal have lysten til at lære, og deltager aktivt i undervisningen og kurserne.

Vi tilbyder I Lidl lover vi dig, at du får forudsætningerne for at lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor er der selvfølgelig lagt en nøje plan for dit traineeforløb, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, så du får de bedste forudsætninger for at lykkes som fremtidig butikschef i Lidl.
 

Vi tilbyder

 • Et startskud på en ledelseskarriere i Lidl, hvor du har mulighed for at skabe dine egne resultater med din egen butik
 • Faglig og personlig udvikling ledelsesmæssigt, med mulighed for at udvikle dig i din stilling som butikschef
 • Undervisning af erfarne ledelseskonsulenter fra eksternt konsulentfirma, samt undervisning af interne fageksperter
 • Adgang til skræddersyede kurser, der klæder dig på til at lykkes i Lidl som fremtidig butikschef.

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt Henrik Petersen på telefon 42120511.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Arbejdssted

Butik: {amount} km. væk
Langebro 44
6200 Aabenraa

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Butik

Reference nr.

DK-017098

Har du ambitionerne? Så har vi mulighederne!

Du bliver som souschef optaget på vores lederuddannelse, hvor du vil få mulighed for at styrke dine kompetencer inden for blandt andet ledelseskommunikation, konflikthåndtering, planlægning og prioritering. Ligesom vores butiksassistenter og salgsledere har du som souschef mulighed for at øge dine personlige og faglige kompetencer blandt andet igennem vores interne kurser.

Udover vores interne kurser har du mulighed for at få 2 ugers selvvalgt uddannelse årligt. Måske sigter du efter at opnå særlige ledelseskompetencer som supplement til din lederuddannelse?

Karrieretrappen_blå

Vi har en plan med dig - hvad er din?

Hvis du gerne vil gøre karriere i dagligvarebranchen, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen nedenfor viser de syv trin, du kan tage i vores butikker. Vi tilpasser vores uddannelses- og udviklingsforløb, så de passer til dine ambitioner. Har du det fint i den stilling, du har, er det helt fint. Drømmer du om at arbejde dig opad, ligger planen klar.

Læs mere om andre karrieremuligheder i vores butikker