Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

International Graduate – Indkøb

Ansøg
2022_HQ Hero

Arbejdssted

Satellitkontor Aarhus {amount} km. væk
Sletvej 30
8310 Aarhus

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Kontor

Stilling

Graduate - kort butiksforløb

Reference nr.

DK-018903

Ansøgningsfrist

15.01.2023

Hvad nu hvis vi fortæller dig, at efter 18 måneder er du full-blown projektleder i Indkøb? Du har tilbragt 3 måneder på vores internationale hovedkontor i Tyskland. Du har lært Lidl at kende fra alle kanter – fra butiksgulv til ledelsesniveau. Og du har fået et netværk, der ellers tager år at opbygge. 

Her får du kort sagt en start på din karriere, du ikke oplever ret mange andre steder. Det er den ultimative 360 graders rundtur gennem Lidl. Og med den i rygsækken, kan du nærmest ikke få en bedre start på at opbygge din karriere hos os.

Kom godt fra start – og åbn døren til fremtiden 
Før du starter, afholder vi et pre-boarding event, hvor du møder de øvrige graduates, så I vil hurtigt lære hinanden at kende og få gavn af hinanden gennem hele forløbet. Undervejs vil du også møde graduates fra nogle af de over 30 andre Lidl-lande.  

Så snart du har sat dine ben på vores hovedkontor på din første dag, går du en tid i møde med fuld fart på, hvor du bliver kastet ud i rigtig mange nye ting. Du får dog både en mentor og en sparringspartner, der følger dig gennem forløbet, og som du altid kan bruge. Èn ting er sikkert – du kommer til at lære rigtig meget (også om dig selv). 

”I Lidl oplever jeg, at der er højt til loftet. Alle har mulighed for at byde ind med deres ideer, hvilket gør, at vi konstant udvikler os. Ligeledes synes jeg, at sammenholdet er en vigtig del af Lidls DNA, da det kollegiale vægtes højt i virksomheden,” fortæller Rasmus, som er graduate i Procurement.

Om jobbet

Du får et skræddersyet forløb i 4 faser, hvor du kommer hele vejen rundt i Lidl. Læs videre herunder og se, hvad du kan forvente dig af dine 18 måneder som graduate. Og dyk endnu mere ned i graduateforløbet og faserne ved at læse mere her. 

#1: Bliv Introduceret til din nye afdeling (2 måneder):
Du starter ud i din egen afdeling, hvor du bliver introduceret til de forskellige projekter og opgaver i Indkøbsafdelingen, hvor du bliver tilknyttet enten Buying Food, Food Aktion, Nonfood eller Frugt & Grønt - og du har mulighed for at byde ind der, hvor din interesse er størst! 

I Buying Food fastsætter vi det rigtige sortiment, i den rigtige kvalitet, til de bedst mulige indkøbs- og salgspriser. Dette via category management, dataanalyse, sortimentsgennemgange og forhandling. Som en del af Buying Food vil du være med til forhandlinger, store-checks, kvalitetssikring, analyse af KPIer samt sortimentsgennemgang. 

I Food aktion har vi ansvaret for vores spændende landetemaer, såsom Italiamo, XXL, Deluxe m.m. Vi deltager i vores internationale messer 4 gange årligt, hvor vi udvælger og fastsætter priser samt mængder på de rigtige produkter til landetemaerne, på baggrund af bl.a. Customer Insights og dataanalyser. Derudover har vi det overordnede ansvar for planlægning af alle markedsførte food-produkter på baggrund af diverse markeds- og dataanalyser. Opfølgning, analyse af KPI´s samt input til nye tiltag og produkter vil for dig være en del af hverdagen. 

I Nonfood foregår indkøb hovedsageligt på vores 4 internationale messer, hvor vi udvælger produkter samt fastsætter priser og mængder. Alle beslutninger sker på baggrund af markeds- og dataanalyser samt Customer Insights. I tæt samarbejde med marketing planlægger vi kampagner og aktivering af vores nonfood. Du vil få en grundlæggende forståelse for flowet i nonfood afdelingen lige fra forberedelse af indkøb til opfølgning af nøgletal og igangsættelse af tiltag herudfra.

I Frugt & Grønt forhandler vi med leverandører, planlægger kampagner og fastsætter salgspriser, så vi sikrer, at vores butikker altid har et frisk sortiment af frugt og grønt. 

Læs mere om indkøbsafdelingen.

#2: Opbyg forståelse for kerneforretningen i vores Lidl-butikker (2 måneder):
Her kommer du ud i vores Lidl-butikker i Danmark som butiksmedarbejder. I den periode opbygger du en unik viden og forståelse for vores butikskoncepter og driften, og du lærer kerneforretningen at kende. 

#3: Kom i rotation på hovedkontoret (8 måneder): 
Nu er du tilbage på vores hovedkontor, og du kommer nu rundt i de andre fagområder, der har snitflader til din egen afdeling. Hvilke afdelinger du kommer rundt i, planlægger du sammen med din leder, og det er noget, du selv har mulighed for at påvirke. 

#4: Få international specialisering (6 måneder): 
Du runder forløbet af i Sydtyskland. Afhængig af dine sprogkompetencer får du op til 3 måneders intensiv tyskundervisning i Tyskland. Det gør dig nemlig klar til efterfølgende at arbejde 3 måneder på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland. Her mødes du med andre internationale graduates, og du får chancen for at lede konkrete projekter inden for dit fagområde. Du får et indblik i, hvordan forretningen drives internationalt, og du får opbygget relationer og netværk til udenlandske kolleger. 

Mød nogle af vores graduates og få unik insiderviden om graduateforløbet 
Der er nærmest ingen, der kan give dig et bedre indblik i forløbet end vores nuværende og tidligere graduates. Så gør dig selv den tjeneste at læse deres fortællinger her. 

Camilla, nuværende international HR-graduate, fortæller fx.: 

Jeg har lært rigtig meget i mit forløb. Det motiverer mig, at jeg udvikler mig fagligt og personligt og bliver bedre dag for dag. Jeg har fået en masse erfaringer og ny viden med mig hjem i rygsækken fra butiksforløbet, rotationer på hovedkontoret og Tyskland. Jeg har dannet et godt fundament for mit fremtidige arbejde som projektleder i Lidl DK. Du skal helt klart gøre det for din fremtid!

Om dig

Du kan søge stillingen, hvis du:

 • har afsluttet en relevant kandidatuddannelse inden for de sidste to år
 • har relevant erhvervserfaring fra et studiejob, frivilligt job eller praktikophold
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk
 • er fleksibel ift. arbejdstider og arbejdssted under graduateforløbet, da fase 2 potentielt kan foregå i hele Danmark. Vi betaler selvfølgelig for evt. hotelovernatninger.


Sidst men ikke mindst, så er du klar til at udfordre dig selv. Du tager ansvar for din egen læring, er nysgerrig og ikke bange for at stille spørgsmål. Og så gør det bestemt ikke noget, at det går lidt stærkt, for du kommer i den grad til at få en stejl læringskurve. 

Vi tilbyder

 • Mentorordning med sparring fra en erfaren kollega i afdelingen 
 • Fast sparringspartner fra HR under hele forløbet, som du altid kan spørge til råds
 • Løbende uddannelse og kurser – vi prioriterer uddannelse, og der er masser af kursusudbud på tværs af Lidl 
 • Rigtig gode muligheder for at fortsætte din karriere hos os som projektleder, måske leder på sigt eller noget helt tredje
 • De lækreste lokaler. Vi er i gang med at bygge vores nye, moderne og innovative hovedkontor på Godsbanen i Aarhus 
 • Mulighed for sundhedsordning
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.
 • Konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension
 • Firmabil under fase 2 i butiksforløbet


Er du klar på dit livs udfordring? 
Så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning, et detaljeret cv samt kopier af dine eksamensbeviser. Fold din kreativitet ud og brænd igennem i ansøgningen ved at vise os, hvem du er fagligt og personligt! I din ansøgning bedes du tilkendegive, hvilket arbejdsområde inden for Indkøb, du brænder mest for at arbejde med, samt om dette er et krav for dig.

Har du spørgsmål, er vi klar til at svare på dem. Du skriver bare til jobilidlhq@lidl.dk

Rekrutteringsprocessen
Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match, og derfor lægger vi stor vægt på en grundig udvælgelse.

Vores graduaterekrutteringsproces består af fire runder:

 1. Screening af ansøgning og CV
 2. Online test
 3. Online samtale med HR i januar/februar 2023
 4. Personprofil, case og personlig samtale i februar/marts 2023

Vi glæder os til at læse din ansøgning! 

Graduate - kort butik - 2022