#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Lagermedarbejder - 37 timer - Køge

Ansøg
2023_Logistikcenter - hero

Arbejdssted

Logistikcenter {amount} km. væk
Nordhøj 8
4600 Køge

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Logistikcenter

Stilling

Logistik

Reference nr.

327291

Ansøgningsfrist

13.10.2023

Introduktion

Vi vækster i Lidl og åbner hele tiden nye butikker og vækststrategien fortsætter. Derfor skal vi bruge flere nye medarbejdere på vores logistikcenter i Køge, der kan være med til at kontrollere gods i vores varemodtagelse.
 

Om jobbet

Ligesom i butikkerne og på kontorerne har vi fokus på fællesskab i logistikcentrene. Vi har det sjovt mens vi arbejder hårdt, og vi hjælper hinanden med et smil, når det går hurtigt. Vi skaber resultater og arbejder effektivt, men vores grundprincip er, at det også skal være sjovt at komme på arbejde. Og det bliver det hurtigt, for ikke to dage er ens, når vi modtager og videredistribuerer varer fra hele verden til et hav af butikker i et hurtigt omskifteligt marked. Der skal handles hurtigt, når sortimentet løbende skal tilpasses kundernes behov, og det kræver både gode kollegaer og struktur og styr på tingene. Det har vi heldigvis masser af.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, fordelt på mandag til fredag og med mulighed for vagter i weekend. Tidsrummet vil variere i et rul med resten af teamet, hvor også overarbejde kan forekomme. Dine primære mødetider vil ligge i tidsrummet 6-16.
 

Kerneopgaven som kontrollant vil være fastholde vores høje kvalitet i varemodtagelsen, samt sikre at alle varer bliver modtaget korrekt jf. lovgivning. Størstedelen af din dag vil gå med kontrol af indkomne paller, hvor der vil være behov for stor dialog afdelingerne imellem, for at kunne overholde daglige deadlines. 
 

Dine opgaver kan være som nedenstående:
 

 • Kontrollere lastbiler ved ankomst for overholdelse af krav.
 • Overvågning af varemodtagelser 
 • Kvalitetskontrol af indkomne gods
 • Forbered afdelingen til plukkeholdet
 • Afhjælpe ved driftsproblemer
 • Samarbejde med kolleger med henblik på optimering
   

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig. De vigtigste parametre for en god kontrollant er engagement, pålidelig, sans for de små detaljer, samt stor fleksibilitet. Du er en selvstarter med hands-on mentalitet. Du stabler gerne en palle, der er væltet, og når du ikke har travlt, hjælper du til i driften med eks. at sikre, at pallerne kommer korrekt ind i områderne. 
 

Derudover forventer vi at du:
 

 • Medvirker positivt til et team af hhv. lagermedarbejdere (operative) og dine kollegaer på kontoret (proces), så I sammen kan udvikle jer selv og jobbet og udnytte hinandens styrker  
 • Trives i et hektisk arbejdsmiljø, hvor tingene går stærkt, når der skal ”slukkes ildebrande”
 • Kan se dig selv i et blandet team af kolleger og ledere med meget trafik og uden en stationær arbejdsplads
 • Kan kommunikere på flydende dansk og grundlæggende engelsk.
 • Du er skarp til at kunne holde overblikket og tælle korrekt i hver varemodtagelse selvom tempoet kan være højt.
   

Vi tilbyder

I Lidl er vi stolte af vores faste rammer og velafprøvede koncepter, fordi det giver dig overskud til at præstere i dit arbejde, så du ved, hvordan du udfører din opgave bedst muligt. 
Vi tror på, at medarbejdertilfredshed er grundstenen for motivation og motivation er grundstenen for succes. Og så er vi kendte for at have:
 

 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og højt humør
 • En spændende og varierende arbejdsdag  
 • God løn i henhold til overenskomst, pension og rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.

 
Er du vores nye kollega? Så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Send ansøgning hurtigst muligt, men vi behandler ansøgninger løbende, og afslutter processen når den rette kandidat er fundet. 
 

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Teamleder Benjamin Julius Birlie, på telefon 6034 0670 på hverdage mellem kl. 09:00 – 11:00.
 

Vi glæder os til at høre fra dig!