#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Lagermedarbejder med stort servicegen

Ansøg
2022_HQ Hero

Arbejdssted

Logistikcenter Køge {amount} km. væk
Nordhøj 8
4600 Køge

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Logistikcenter

Stilling

Lagermedarbejder

Reference nr.

DK-019410

Ansøgningsfrist

27.02.2023

Vi udvider vores TEGO-afdeling som leverer forbrugsvarer og inventar til vores butikker på Sjælland, Fyn, Jylland og Bornholm søger vi en lagermedarbejder til en fuldtidsstilling. Vi vil være danskernes 1. valg, hvorfor vi dagligt sørger for, at vores butikker står knivskarpt og er pæne og præsentable for vores kunder der kommer i butikken. Du har sammen med teamet i TEGO en central rolle i forhold til at vores butikker oplever en effektiv, hurtigt og korrekt service i forhold til korrekt levering af forbrugsvarer & inventar. 

 

Om jobbet

Som lagermedarbejder i vores TEGO-afdeling, bliver du en del af et lille team på 2, som dagligt yder en 1. klasses service for vores butikker. Butikkerne kontakter afdelingen med deres bestillinger. Herefter plukkes bestillingen, pakkes og afsendes til butikken.  

Dine arbejdsopgaver vil være: 

 • Modtagelse af bestillinger fra butikken 
 • Pluk & pak af varer 
 • Sørge for at pakket bestillinger bliver lagt i de rette spor og dermed havner i rette butik 
 • Andre ad-hoc opgaver i afdelingen 

Arbejdet foregår på daghold fra 06.00 til 16.00 og mødetiden kan aftales fleksibelt i tidsrummet 06.00 til 08.00. Du skal forvente at der vil være perioder hvor det er nødvendigt at være fleksibel i forhold til komme og gåtider. Stillingen kan også søges hvis du er interesseret i deltidsarbejde 25 til 30 timer om ugen.  

Om dig

Din baggrund er ikke så vigtig. Men jobbet kræver at du er vant til fysisk arbejde og trives med mange bolde i luften og en stor kontaktflade til resten af organisationen. Du trives med struktur og har en god ordenssans. Du er udadvendt, imødekommende og fleksibel når det gælder arbejdsopgaver. Da du har stor kontaktflade til vores butikker, er det nødvendigt at du kan kommunikere ubesværet på dansk. 

Derudover ser vi gerne at du har: 

 • Truckkort, ikke et krav, men en fordel 
 • Kendskab til Excel 

Vi tilbyder

I Lidl er vi stolte af vores faste rammer og velafprøvede koncepter, fordi det giver dig overskud til at præstere i dit arbejde, så du ved, hvordan du udfører din opgave bedst muligt. Vi tror på, at medarbejdertilfredshed er grundstenen for motivation og motivation er grundstenen for succes. Og så er vi kendte for at have: 

 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer 
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og højt humør 
 • En spændende og varierende arbejdsdag  
 • Mulighed for sundhedsordning 
 • God løn i henhold til OK, pension og rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm. 

Er du vores nye kollega? Så tøv ikke med at sende os din ansøgning. 

Supplerende oplysninger: 

Stillingen refererer i det daglige til teamlederen for afdelingen Johnny Pedersen, som også kan kontaktes ved yderligere spørgsmål til stillingen på tlf. 4212 0688 mellem 10.00 - 13.00. 

Tiltrædelse: Snarest muligt, dog senest 03.04.23