#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Salgsleder 12 timer Kalvebod Brygge København V

Søg job
2022_SL-hero_Pia

Arbejdssted

Butik: {amount} km. væk
Kalvebod Brygge 59
1560 København V.

Ansættelsesform

12 timer

Forretningsområde

Butik

Stilling

Salgsleder

Reference nr.

DK-019385

Ansøgningsfrist

17.02.2023

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

Om jobbet

Som salgsleder har du en vigtig rolle i butikken. Du bliver en del af lederteamet og er medansvarlig for den daglige drift. Dine opgaver bliver derudover blandt andet at:

 • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
 • Betjene kunderne ved kassen
 • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
 • Fylde varer op på hylderne
 • Åbne og/eller lukke butikken
 • Bestille varer hjem til butikken

Om dig

Når du starter i Lidl, har du allerede erfaring fra branchen. Den erfaring bruger du sammen med vores grundige oplæringsforløb, hvor du får styr på vores butikskoncepter og processer. Derudover forventer vi, at du:

 • Er smilende og glad for kundekontakt
 • Tager initiativ og er hjælpsom
 • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
 • Trives med en travl hverdag

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes. Hvorfor? Fordi intet overlades til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen.

5 gode grunde til at blive salgsleder i Lidl:

 1. Branchens bedste sammenhold
 2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
 3. Garanteret udvikling og uddannelse
 4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
 5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene

 

Vi har en plan med dig – hvad er din?

Ligesom vores butiksassistenter har du som salgsleder mulighed for at styrke dine personlige og faglige kompetencer gennem vores interne kurser. Det giver dig chancen for både at dygtiggøre dig og få nogle gode oplevelser samtidig. Ud over vores interne kurser har du mulighed for at få 2 ugers selvvalgt uddannelse årligt. Måske sigter du efter at opnå særlige ledelseskompetencer, som klæder dig bedre på i hverdagen?

Hvis du har evnerne og ambitionerne, har du som salgsleder mulighed for at søge om optagelse på vores souscheftraineeuddannelse, som er et talenthold for vores salgsledere, der brænder for at udvikle sig til souschef. Vores souscheftraineeuddannelse vil blandt andet styrke dine kompetencer inden for kommunikation og samarbejde, planlægning og personlig gennemslagskraft.

Karrieretrappen_blå

Vi har en plan med dig - hvad er din?

Hvis du gerne vil gøre karriere i dagligvarebranchen, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen nedenfor viser de syv trin, du kan tage i vores butikker. Vi tilpasser vores uddannelses- og udviklingsforløb, så de passer til dine ambitioner. Har du det fint i den stilling, du har, er det helt fint. Drømmer du om at arbejde dig opad, ligger planen klar.

Læs mere om andre karrieremuligheder i vores butikker