#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Souschef - Fuldtid - Roskilde

Ansøg
2023_butik_action_SC_SL

Løn

26.000 kr. - 32.500 kr. brutto / måned

Arbejdssted

Butik {amount} km. væk
Holbækvej 7
4000 Roskilde

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Butik

Stilling

Butik

Reference nr.

324013

Ansøgningsfrist

25.09.2023

Introduktion

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Om jobbet

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen: 

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver  
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter 
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job 
 • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes 
 • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede 

Om dig

Du er en empatisk og stærk ledertype, der har nemt ved motivere dine medarbejdere. Du bliver respekteret for din faglighed, og du sætter en ære i at tage del i arbejdsopgaverne i den daglige drift, og være med til at sikre, at butikken altid står snorlige og salgsklar.  
 
Du er godt rustet til jobbet, hvis du: 

 • Har brancheerfaring og gerne erfaring fra lignende stilling 
 • Har gennemført et lederkursus eller er motiveret for at udvikle dig som leder 
 • Har en venlig og professionel fremtoning 
 • Inspirerer dine medarbejdere til at følge dit gode eksempel 
 • Har overblik og fokus på detaljen  
 • Ser butikken som et team og ikke er bleg for at give en hånd med, når en kollega har brug for hjælp 

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor er der selvfølgelig lagt en nøje plan for dit oplæringsforløb, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, så du får de bedste forudsætninger for at lykkes som souschef. 
Som souschef i Lidl får du: 
•    En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
•    Branchens bedste sammenhold
•    Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
•    Attraktiv startløn på 26.000 kr. i måneden
Ved spørgsmål til rekrutteringsprocessen kontakt da jobilidlvest@lidl.dk eller jobilidloest@lidl.dk  

Arbejdsopgaver

2023_BA-content-teaser

Arbejdet i kassen

Når du kommer i gang med arbejdet ved kassen, kommer du til at lære mere om de forskellige funktioner og opgaver i forbindelse med kassearbejdet. Du vil lære, hvordan vi ekspederer vores kunder, hvordan vores Lidl Plus app fungerer, og hvordan vi håndterer penge i kassen og forskellige typer af kundehenvendelser.

2022_Timeline_vareopfyldning

Vareopfyldning

Det lyder måske som en nem opgave at fylde varer op – alligevel er der en række principper for vareopfyldning, som er vigtige at følge. I din oplæring vil du bl.a. lære, hvordan vi præsenterer vores varer, så vi sikrer et optimalt salg.

2022_Onboarding_rengøring

Rengøring og affaldssortering

Vi tilbyder altid vores kunder rene og ryddelige butikker. Derfor er rengøring og affaldshåndtering centrale opgaver i butiksdriften for at vi får skabt gode kundeoplevelser. Du vil under din oplæring blandt andet lære, hvordan vi kører med ”Berta”, som vasker vores gulve, hvordan pappresseren fungerer, og hvordan vi håndterer butikkens afskrivninger og affald korrekt, så alt altid står snorlige.

2022_Timeline_UA-Nicklas

Frugt og grønt

Vi får leveret frisk frugt og grønt hver eneste dag til butikken. Du vil under din oplæring lære mere om vores friskhedskoncept, og hvordan vi løbende kontrollerer og sikrer kvalitet og friskhed i frugt og grønt afdelingen – i hele butikkens åbningstid.

2022_Timeline_Bake-off

Bake off

Vi tilbyder vores kunder friskbagt bagværk af høj kvalitet til en pris, der betaler sig. Vi bager som udgangspunkt frisk bake off i butikken 3 gange om dagen, og du vil under din oplæring blandt andet lære, hvordan du følger et bageskema og andre procedurer i bake off’en.

Timeline_nonfood

Nonfood

Nonfood er den betegnelse, vi bruger for varer, som ikke er dagligvarer. I nonfood området er der et stort udvalg af kampagnevarer indenfor bl.a. husholdning, børn, hus og have og tekstil, som skiftes to gange om ugen. Det er vigtigt, at vores nonfood står skarpt og ser pæn ud hele dagen. Du vil under din oplæring bl.a. lære, hvordan vi ”trimmer” (det betyder, at vi rydder op) og håndterer nedmærkning og returvarer til lageret.

Læs mere om andre karrieremuligheder i vores butikker