Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
SC hero

Souschef til Lidl Hillerød Centervænget

Søg job

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Om jobbet


Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 •     Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 •     Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 •     Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 •     Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 •     Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Om dig

Du er en empatisk og stærk ledertype, der har nemt ved motivere dine medarbejdere. Du bliver respekteret for din faglighed, og du giver selvfølgelig en hånd med, når vi fylder varer på hylderne, eller hvis der bliver spildt mælk på gulvet.

Du er godt rustet til jobbet, hvis du:

 •     Har en venlig og professionel fremtoning
 •     Inspirerer dine medarbejdere til at følge dit gode eksempel
 •     Skaber gode kundeoplevelser
 •     Har overblik og fokus på detaljen
 •     Ser butikken som et team og er ikke bleg for at tage del i arbejdsopgaverne i den daglige drift

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor er der selvfølgelig lagt en nøje plan for dit oplæringsforløb, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både som leder og menneske. Hvis du har en ambition om at blive butikschef i Lidl, er jobbet som souschef springbrættet.

5 gode grunde til at blive souschef i Lidl:

 1.     En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 2.     Branchens bedste sammenhold
 3.     Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
 4.     Et springbræt til at blive butikschef, hvis du kan og vil
 5.     Attraktiv lønpakke, som vi godt tør sammenligne med konkurrenternes

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt District manager Nicolas Brenner på telefon 42 12 06 29, hverdage mellem kl. 8 – 16.

Arbejdssted

Butik: {amount} km. væk
Centervænget 9
3400 Hillerød

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Butik

Reference nr.

DK-015484

Har du ambitionerne? Så har vi mulighederne!

Du bliver som souschef optaget på vores lederuddannelse, hvor du vil få mulighed for at styrke dine kompetencer inden for blandt andet ledelseskommunikation, konflikthåndtering, planlægning og prioritering. Ligesom vores butiksassistenter og salgsledere har du som souschef mulighed for at øge dine personlige og faglige kompetencer blandt andet igennem vores interne kurser.

Udover vores interne kurser har du mulighed for at få 2 ugers selvvalgt uddannelse årligt. Måske sigter du efter at opnå særlige ledelseskompetencer som supplement til din lederuddannelse?

Karrieretrappen_blå

Vi har en plan med dig - hvad er din?

Hvis du gerne vil gøre karriere i dagligvarebranchen, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen nedenfor viser de syv trin, du kan tage i vores butikker. Vi tilpasser vores uddannelses- og udviklingsforløb, så de passer til dine ambitioner. Har du det fint i den stilling, du har, er det helt fint. Drømmer du om at arbejde dig opad, ligger planen klar.