Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
SC hero

Souschef Trainee til Skagen

Søg job

Kan du motivere branchens bedste kollegaer, og har du et brændende ønske om at opnå mere inden for detail branchen? Og er du klar til at tage dit næste karriereskridt? Så er du måske vores nye souschef trainee. 
Som souschef trainee i Lidl får du et fantastisk startskud på en ledelseskarriere i vores virksomhed. Formålet med traineeforløbet er netop at udvikle og klæde vores fremtidige souschefer på, til at kunne lykkes i Lidl. Så hvis du går og drømmer om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, så skynd dig at læse videre.


Pernille, tidligere souschef trainee i Lidl, fortæller således:
”Forløbet som souschef trainee har givet mig en god selvindsigt, hvor jeg er blevet udfordret på at kigge ind ad, og have et fokus på den måde som jeg agerer på. Samtidig har det også fået mig til at kigge ud ad, i forhold til hvordan folk omkring mig er.” 


I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold – også når det går stærkt. Derfor har vi brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Igennem forløbet som souschef trainee vil du opnå en faglig og personlig udvikling, og når uddannelsen er afsluttet, er du fagligt og ledelsesmæssigt klædt på, til at kunne varetage jobbet som souschef i Lidl, og bidrage til vores stærke sammenhold. 

Om jobbet

Mød en tidligere souschef trainee

Hvorfor skal du blive souschef trainee i Lidl, og hvilke muligheder giver det dig? Det har vi spurgt Pernille, tidligere souschef trainee om:

”Det har givet mig mulighed for at lære at være leder på den rigtige måde, sådan at jeg er respekteret blandt mine kollegaer. Jeg har lært hvor vigtig kommunikation, og måden man kommunikerer på er. Her har jeg lært at være bedre til at læse personer, og hvilke profiler de her. Denne indsigt gør, at det er blevet nemmere for mig at 'skifte briller’, når jeg kommunikerer med folk.”

For at du får mest muligt ud af forløbet og for at sikre, at din læring bliver til konkret handling, vil der være forberedende opgaver før hvert modul og hjemmeopgaver efter hvert modul. Du vil desuden have en løbende dialog med din butikschef og den ansvarlige uddannelseschef under hele forløbet.

Souscheftraineeforløbet er opbygget som 7 endagsmoduler med både teori, øvelser og opgaver
Temaerne på de enkelte moduler er nøje udvalgte på baggrund af de udfordringer, som du vil møde i rollen som souschef, og omfatter blandt andet:

 • Situationsbestemt ledelse
 • Præsentationsteknik
 • Konfliktløsning 
 • Mange andre af lederens værktøjer
 • Traineeforløbet opstartes to gange årligt og er et 9 måneders forløb der løber ved siden af dit job som salgsleder i en af vores Lidl butikker.

 

Om dig

 • Du har erfaring som salgsleder, butiksassistent, eller lignende, og dette kan være fra forskellige brancher udover butiks-/restaurationsbranchen. F.eks. fra politiet eller forsvaret
 • Du ser butikken som et team, og er ikke bleg for at give en hånd med, når en kollega har brug for hjælp
 • Du har driften og motivationen til at udvikle dig som leder 
 • Du skal have lysten til at lære, og deltage aktivt i undervisningen og kurserne. 

Vi tilbyder

I Lidl lover vi, at du får de bedste forudsætninger for at lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor er der selvfølgelig lagt en nøje plan for dit traineeforløb, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, så du får de bedste forudsætninger for at lykkes som fremtidig souschef i Lidl.

Som souschef trainee i Lidl får du:

 • Forrygende udviklingsmuligheder, både personligt og fagligt
 • Startskuddet på en lederkarriere i Lidl
 • Undervisning af en certificeret underviser med mange års erfaring som coach, konsulent, underviser og leder
 • Adgang til skræddersyede kurser, der klæder dig på til at lykkes i Lidl som fremtidig souschef
 • Branchens bedste sammenhold.

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt District Manager Simon Christensen på telefon 42120528
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Arbejdssted

Butik: {amount} km. væk
Chr. Xs Vej 53
9990 Skagen

Ansættelsesform

37 timer

Forretningsområde

Butik

Reference nr.

DK-016423

Har du ambitionerne? Så har vi mulighederne!

Du bliver som souschef optaget på vores lederuddannelse, hvor du vil få mulighed for at styrke dine kompetencer inden for blandt andet ledelseskommunikation, konflikthåndtering, planlægning og prioritering. Ligesom vores butiksassistenter og salgsledere har du som souschef mulighed for at øge dine personlige og faglige kompetencer blandt andet igennem vores interne kurser.

Udover vores interne kurser har du mulighed for at få 2 ugers selvvalgt uddannelse årligt. Måske sigter du efter at opnå særlige ledelseskompetencer som supplement til din lederuddannelse?

Karrieretrappen_blå

Vi har en plan med dig - hvad er din?

Hvis du gerne vil gøre karriere i dagligvarebranchen, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen nedenfor viser de syv trin, du kan tage i vores butikker. Vi tilpasser vores uddannelses- og udviklingsforløb, så de passer til dine ambitioner. Har du det fint i den stilling, du har, er det helt fint. Drømmer du om at arbejde dig opad, ligger planen klar.

Læs mere om andre karrieremuligheder i vores butikker