#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Studentermedhjælper til deklarationsteamet i kvalitetsafdelingen (10-15 timer om ugen)

2024_Marketing

Arbejdssted

HQ {amount} km. væk
Carl Blochs Gade 89
8000 Aarhus

Ansættelsesform

15 timer (administrative stillinger)

Forretningsområde

Kontor

Stilling

Indkøb

Reference nr.

406937

Ansøgningsfrist

20.05.2024

Introduktion

Vil du være en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at blive bedre og sikre, at vi har den højeste kvalitet? Så har du nu mulighed for at blive en del af kvalitetsafdelingens deklarationsteam, som er en del af Lidl Danmarks indkøbsafdeling.

Til Lidls hovedkontor i Aarhus søger vi en studentermedhjælper, der brænder for oversættelse og kvalitetssikring af emballagetekster til vores private label-produkter. Arbejdet består i at oversætte deklarationer, læse korrektur på emballagerne og tjekke, at alle tekster, logoer og andre designelementer på vores private label-emballager overholder lovgivningen.

Vi søger en studerende, der brænder for tysk og samtidig holder af at nørde med formuleringer på dansk, da man vil komme til at arbejde med oversættelses- og mærkningsopgaver. Hverdagen er præget af en blanding af dynamik og fordybelse. Der er skarpe deadlines, en uformel omgangstone og masser af faglig sparring.

Så hvis du har et øje for detaljen, og hvis du kan lide faglige udfordringer, så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper til vores deklarationsteam! Vi er i øjeblikket 8 dygtige medarbejdere, hvoraf nogle har en sproglig baggrund og andre har en fødevaremæssig baggrund.

Om jobbet

 • Oversættelse af emballagetekster primært fra tysk til dansk og i mindre omfang fra dansk til tysk
 • Sikre, at teksterne og andre grafiske elementer på vores emballager overholder EU- og dansk lovgivning
 • Korrekturlæsning af layouts og tekster
 • Samarbejde med leverandører og kollegaer på tværs af afdelinger i Lidl Danmark samt andre Lidl-lande

Om dig

 • Du er studerende på en relevant videregående uddannelse
 • Du har et indgående kendskab til tysk og dansk, både i skrift og tale
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til mærkning af emballager, men ikke et krav
 • Du er god til at vedligeholde din viden
 • Du har gode IT-kundskaber, særligt i Office-pakken, og du er villig til at lære nye IT-systemer
 • Du er detaljeorienteret og ansvarsbevidst
 • Du trives med rutineprægede opgaver og skarpe deadlines
 • Du er struktureret og har ordenssans

Vi tilbyder

•    En spændende, udfordrende og varierende hverdag 
•    Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, motiverede kolleger og humor
•    En arbejdsdag med spændende og alsidige opgaver, som du har mulighed for at præge og udvikle
•    Målrettet oplæring i alle processer samt mentorordning, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i jobbet
•    Grænseløse karrieremuligheder og faglige udfordringer
•    Konkurrencedygtig lønpakke og attraktiv pensionsordning
•    Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.

Hovedkontor i hjertet af Aarhus
Vi er flyttet ind på vores nye, store og innovative hovedkontor på Godsbanen i Aarhus.
Her får du som medarbejder adgang til: 
•    Gratis fitnesscenter 
•    In-house massageordning 
•    Sund kantineordning med mulighed for morgenmad, frokost og nem aftensmad (take-away) – alt sammen med minimum 30 % økologi.

Derudover får du mulighed for at deltage i sociale aktiviteter som f.eks. morgenyoga på tagterrassen, løbeklub, familiedag og fredagsbarer.

Ansøgningsfrist d. 20/05-2024

Vi behandler kandidater løbende, så send gerne dit motiverede CV hurtigst muligt.

I rekrutteringsprocessen kan du forvente: screening, telefoninterview og jobsamtale.
Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale.

Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål til jobbet eller rekrutteringsprocessen kan du kontakte den ansvarlige Recruiter, Katrine, på +45 60340640 på hverdage mellem kl. 09.00-15.00 eller ved at sende en mail til jobilidlhq@lidl.dk.

Vi ser frem til at modtage dit CV!
  

Klar til at søge jobbet?

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning når du søger et job hos os. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces.

I Lidl har vi en klar vision om at være 1. valg som arbejdsgiver og det er vigtigt for os at være en inspirerende og attraktiv arbejdsplads for alle. Vi værdsætter vores medarbejderes mangfoldighed og fremmer et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt føler sig velkommen og respekteret. Vi ser diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at søge. #SammenErViVerdensklasse.

Rekrutteringsprocessen i Lidl.

1. Send dit CV

Når du søger job i Lidl, skal du uploade dit CV. Hos os behøver du nemlig ikke at vedhæfte en ansøgning. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV Når du har søgt stillingen, får du en bekræftelse pr. mail. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.

Få tips til dit CV her

2. Screening

Vi behandler alle ansøgningsdokumenter. Vi screener og evaluerer ud fra foruddefinerede kriterier for delt pågældende job. Alle ansøgninger håndteres med respekt og streng fortrolighed.

3. Telefoninterview

Hvis du matcher vores foruddefinerede kriterier til stillingen, vil du på nogle stillinger blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent, som vil afholde et telefoninterview med dig. Du vil blive stillet relevante spørgsmål relateret til stillingen.

4. Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig jobsamtale af en rekrutteringskonsulent. Du vil også modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger. Jobsamtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.

Find gode råd til jobsamtalen her

5. Velkommen på #teamlidl!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 3800 motiverede kollegaer!

6. Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.

7. Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at få succes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.

Vi er stolte af at være