#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Tax Manager

Ansøg
2023_Marketing

Arbejdssted

HQ {amount} km. væk
Carl Blochs Gade
8000 Aarhus

Ansættelsesform

Fuldtid

Forretningsområde

Kontor

Stilling

Regnskab

Reference nr.

326951

Ansøgningsfrist

09.10.2023

Introduktion

”Det spændende, ved Lidl TAX, er at være en del af en skatteafdeling med en så bred berøringsflade, hvor der sjældent er to dage der er ens. Med ansvar for både punktafgifter (chokoladeafgift, is, spiritus osv.), moms, transfer pricing, personskat, selskabsskat m.m. kommer vi vidt omkring både fagligt og praktisk.” fortæller Jakob, projektleder i Tax.

Så ser du dig selv i en rolle, hvor du kan udnytte den skattefaglige pallette, du har brugt de sidste par år på at oparbejde? Så er stillingen som Tax Manager helt sikkert noget for dig, hvis du også vil:

 • Sikre korrekt opgørelse af skat og afgifter i periode- og årsregnskaber
 • Varetage en rådgivende funktion, både i forhold til offentlige myndigheder, revisorer og andre eksterne, men også med interne projekter, kolleger og direktionen vedr. moms- og skattemæssige konsekvenser 
 • Være nærmeste leder for et team bestående af to, dig selv inklusiv


Velkommen til Tax i Lidl Danmark

Du træder ind i Tax, der består af to medarbejdere, dig selv inklusiv, og som er en af tre afdelinger i Regnskab. Vi arbejder både i og på tværs af teams og afdelinger, så der er rig mulighed for en stor berøringsflade med resten af organisationen – hvor du også kan agere sparringspartner for de projekter, der har direkte eller indirekte indflydelse på dit område. 

Tax er et lille team, men vi anskuer også hele Regnskab som værende ’en del af teamet’, og har tæt kontakt til vores kolleger her. Vi vægter faglig sparring højt, ligesom vi også støtter op om, og deltager i, sociale arrangementer på tværs af Lidl. 

Om jobbet

Du vil blive ansvarlig for afdelingen Tax, der er ansvarlig for, at alle skatter, afgifter, TP, mm. bliver indberettet korrekt. Udover det interne samarbejde med de øvrige fagafdelinger, har vi et fast samarbejde med ”Big 4”, der hjælper i forbindelse med specifikke og specialiserede sager. 

Derudover kan du se frem til:

 • Udarbejdelse- og test af kontroller
 • Udarbejde selskabsselvangivelser og sambeskatningsindkomst
 • Udarbejdelse af Transfer Pricing dokumentation
 • Besvarelse af skattemæssige forespørgsler fra vores internationale hovedkontor
 • Optimering af processer inden for selskabsskat, rapportering mv.
 • Ad hoc-opgaver af skatte- og regnskabsmæssig karakter

Om dig

 • Du er uddannet indenfor jura eller økonomi, f.eks. HD-R, cand.merc., cand.merc.jur., cand.jur. eller tilsvarende og har minimum 3 års erfaring fra lignende stilling 
 • Du evner hurtigt at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formår at udarbejde beslutningsoplæg i høj kvalitet
 • Du taler engelsk og gerne tysk – ellers klæder vi dig på til det
 • Du kan arbejde selvstændigt, overholde deadlines og bevare overblikket over igangværende opgaver
 • Du er serviceminded og forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs i organisationen
 • Du er fleksibel i forhold til perioder med spidsbelastning og har en struktureret tilgang til dine opgaver
 • Du har gode IT-kundskaber, herunder især i Excel, PowerPoint osv.

Vi tilbyder

 • En spændende, udfordrende og varierende hverdag 
 • God og målrettet oplæring i alle processer samt mentorordning 
 • Grænseløse karrieremuligheder og faglige udfordringer 
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kollegaer 
 • Mulighed for sundhedspakke 
 • Konkurrencedygtig lønpakke 
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm. 


Nyt hovedkontor i Aarhus i 2023 

Vores hovedkontor er for nuværende placeret i Kolding, men vi flytter sidst på året (2023) ind et nyt, stort og innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus. På vores nye hovedkontor, får du som medarbejder adgang til: 

 • Gratis fitnesscenter 
 • In-house massageordning 
 • Sund kantineordning med mulighed for morgenmad, frokost og nem aftensmad (take-away) – alt samen med minimum 30 % økologi.  

Du får derudover også mulighed for at deltage i sociale aktiviteter som f.eks. morgenyoga på tagterrassen, løbeklub, familiedag og fredagsbarer.    

Indtil vores nye hovedkontor åbner, vil du have din daglige gang på vores satellitkontor i Aarhus. Der vil også være mulighed for at kunne arbejde hjemmefra efter aftale med nærmeste leder.  

Ved spørgsmål til rekrutteringsprocessen kan du kontakte den ansvarlige Recruiter, Isabella, på telefonnummer 6034 0277 på hverdage mellem kl. 9.00-15.00. 

Ansøgningsfrist er den 9. oktober

Vi screener kandidater løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

I rekrutteringsprocessen kan du forvente: screening, telefoninterview og jobsamtaler.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Rekrutteringsprocessen i Lidl.

1. Send din ansøgning og CV

Når du søger job i Lidl, skal du som minimum uploade en motiveret ansøgning samt et CV. Når du har uploadet din ansøgning, får du en bekræftelse pr. mail på, at vi har modtaget den. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.

Få tips til din ansøgning her

2. Screening

Vi behandler alle ansøgningsdokumenter. Vi screener og evaluerer din ansøgning og CV ud fra foruddefinerede kriterier for det pågældende job. Alle ansøgninger håndteres med respekt og streng fortrolighed.

3. Telefoninterview

Hvis du matcher vores foruddefinerede kriterier til stillingen, vil du på nogle stillinger blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent, som vil afholde et telefoninterview med dig. Du vil blive stillet relevante spørgsmål relateret til stillingen.

4. Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig jobsamtale af en rekrutteringskonsulent. Du vil også modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger. Jobsamtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.

Find gode råd til jobsamtalen her

5. Velkommen på #teamlidl!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 3800 motiverede kollegaer!

6. Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.

7. Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at få succes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.