#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Lotte, International Graduate i Marketing

2022_Lotte - hero

Lotte har gennemført graduateforløbet og er nu Brand Manager for Lidl Danmark

Lidl var branchens underdog

Jeg har læst en international bachelor i Marketing and Management Communication efterfulgt af en international kandidat i Corporate Communication på Aarhus Universitet, School of Business.

Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville have en graduatestilling, og at jeg gerne ville arbejde med FMCG. Det er en spændende branche, som hele tiden udvikler sig og derfor også stiller nogle høje krav til os som medarbejdere. Derudover motiverede det mig helt vildt, at Lidl måske var underdog i Danmark. Det er sjovere at komme ind i en virksomhed, hvor du virkelig kan gøre en forskel og være med til at udvikle virksomheden. Jeg blev helt klart også motiveret af det, at Lidl er den største retailer i Europa og virkelig en international spiller. Det giver nogle muligheder, som man ikke finder i mange andre virksomheder.

Der er fart over feltet

Som en del af graduateforløbet var jeg et halvt år i Sydtyskland. Først skulle jeg lære sproget, og derefter arbejdede jeg på vores internationale hovedkontor. Sjældent har jeg haft et så travlt og udfordrende, men på samme tid fedt halvt år. Der er fart over feltet, og det er lige på og hårdt i forhold til at lære sproget og de internationale arbejdsprocesser.  Efter sprogundervisningen fik jeg mine egne internationale projekter fra dag 1. Jeg har for eksempel udviklet en større international kampagne, og herunder fløjet til Hamborg for at mødes med reklamebureauer, filmet reklamefilm, etc. – på tysk.  

For at lykkes på opholdet i Tyskland skal man være udadvendt. Man skal være åben, omstillingsparat og turde komme ud over stepperne. Vi var omkring 40 International Graduates fra hele Europa samlet, og jeg har fået et enormt godt netværk med de andre International Graduates, som jeg har brugt som sparringspartnere efterfølgende. Dertil kommer det netværk, jeg har skabt med vores internationale hovedkontor. Det er også en klar fordel i mit arbejde i dag.

2022_Lotte

International Graduate i Lidl

”Det er viljen, der gør forskellen. Hvis du har viljen, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå i Lidl, men man skal turde at stikke næsen frem og gå forrest.”

Jeg vil mere!

Det er viljen, der gør forskellen. Hvis du har viljen, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå i Lidl, men man skal turde at stikke næsen frem og gå forrest. Generelt har det været sådan, i min tid i Lidl, at når jeg har sagt og vist, at jeg vil og kan, så har jeg fået lov, og det er en fed oplevelse! I Lidl er det okay at sige, at man vil mere, og at man vil frem. Der er meget kort vej til et stort ansvar, og der er plads til ambitioner.

Som International Graduate har jeg lært noget nyt hver dag. Det motiverer mig, at jeg føler, jeg bliver bedre og kan udvikle mig hele tiden. Det har været nogle fede år, hvor jeg har arbejdet som distriktschef med stort ledelsesansvar, arbejdet i flere forskellige afdelinger på hovedkontoret i Danmark med en masse spændende projekter og ikke mindst arbejdet på vores internationale hovedkontor.  De forskellige kolleger, jeg har mødt undervejs, både i Danmark og i Tyskland, har virkelig inspireret mig og lært mig en masse. Det sætter jeg stor pris på.

Overraskende lidt discount

Jeg er stolt af, at vi i Lidl aldrig går på kompromis med noget; om det er kvaliteten af vores produkter, vores medarbejdere eller noget tredje. Vi går altid efter det bedste. Som International Graduate i Lidl vil man opleve en arbejdsplads, hvor der egentlig er overraskende lidt discount; alt er planlagt, og alt er optimeret.

Jeg passer rigtig godt ind i en kultur, hvor man har fokus på, hvor vi vil hen og tør sætte nogle mål, og det finder man i Lidl. Derudover er det en meget ung virksomhed, hvor der er en sjov og ”løs” stemning, og uanset hvor travlt vi har, er der altid plads til et smil.

Det har været nogle rigtig fede år, og jeg er virkelig stolt af at have været International Graduate i Lidl.

Er du klar på dit livs udfordring?

Hvis du har nogle spørgsmål, før du ansøger til vores graduateforløb eller under vores rekrutteringsproces, er du altid velkommen til at kontakte os på jobilidlhq@lidl.dk eller tilmelde dig vores Lidl Talent Pool

Tilmeld dig her