#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Mød Rasmus, International Graduate i Procurement

2022_Rasmus Graduate

Mød Rasmus, International Graduate i Procurement  

I august 2021 startede jeg som Graduate i Lidl efter at have færdiggjort en cand.merc. i B2B Marketing & Purchasing på Aarhus BSS. På nuværende tidspunkt er jeg i fase 2 af forløbet, efter at have været den første måned på hovedkontoret i min respektive afdeling, som for mit vedkommende er Procurement. Her indgik jeg i den daglige drift og arbejdede på projekterne på lige fod med mine kollegaer.

Virkelighedsbillede af Lidl

Som Graduate får man blandt andet en unik mulighed for med egne øjne at se og opleve den hverdag vores kollegaer har i butikkerne. Dette giver et virkelighedsbillede af virksomheden fra butiksniveau til ledelsesniveau, hvor man kan tage erfaringerne direkte med i værktøjskassen. Med denne viden får jeg mulighed for at se, hvordan ens beslutninger på hovedkontoret har direkte indvirkning på butikkerne.

”Hver dag lærer jeg noget nyt i Lidl. Det gør mig glad, at jeg hver dag står op til en travl og givende dag – det er med til at udvikle mig både personligt og professionelt”

Højt tempo og en stejl læringskurve

Der stilles høje forventninger til, at man kan navigere og trives i en omskiftelig hverdag. Gennem rotationerne suger jeg så meget viden og erfaring til mig som muligt, som jeg kan bruge i mit senere job. Det høje tempo og den stejle læringskurve passer perfekt til den person jeg er, da jeg befinder mig godt i et miljø, hvor jeg bliver udfordret og kan udvikle mig personligt såvel som professionelt.

Lidls DNA bygger på sammenhold

I Lidl oplever jeg, at der er højt til loftet. Alle har mulighed for at byde ind med deres ideer, hvilket gør at vi konstant udvikler os og bruger vores ressourcer bedst muligt. Ligeledes synes jeg, at sammenholdet er en vigtig del af Lidls DNA, da det kollegiale vægtes højt i virksomheden. Lidls og mine egne ambitioner stemmer godt overens, hvorfor det har været et perfekt match for mig!

Er du klar på dit livs udfordring?

Hvis du har nogle spørgsmål, før du ansøger til vores graduateforløb eller under vores rekrutteringsproces, er du altid velkommen til at kontakte os på jobilidlhq@lidl.dk eller tilmelde dig vores Lidl Talent Pool

Tilmeld dig her!