#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Verdensklasse sammenhold.

Jobs i butik
2023_butik_action_alle.

Vi har verdens bedste kollegaer, hvis vi selv skal sige det. 

Hos Lidl skal det være sjovt at gå på arbejde. Og spørger du os, er vores stærke sammenhold nok det, de fleste af os ville sige, er noget helt særligt. Her er plads til brede smil og hjælpende hænder, til at behandle hinanden med respekt – og til et glimt i øjet, selv når det går rigtig stærkt.

Men det er ikke kun for sjov, vi er her. På #teamlidl har vi et fælles mål om at blive ‘Danskernes førstevalg’, når det kommer til dagligvareindkøb. Ambitiøst, tænker du sikkert. Og vi er enige. For bag målet er et større formål. Sammen vil vi helt bogstaveligt gøre hverdagen bedre for endnu flere danskere med den højeste kvalitet til den laveste pris. Ganske enkelt.

Læs mere om vores grænseløse karrieremuligheder her:

Kickstart din karriere & bliv elev i Lidl

Du får en unik uddannelse med fokus på din faglige og personlige udvikling gennem et nøje tilrettelagt 2-årigt uddannelsesforløb og så bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger.

Læs mere her

Vi er Lidl

Vi åbnede vores første butikker i 2005, hvor kvalitet og friske varer kendetegnet vores varesortiment. Samtidig garanterer vi, at vi har fokus på at levere det bedste forhold mellem kvalitet og pris.

2023_butik_portræt_kvinde_arme_i_siden_blå

139 butikker

og planer om mange flere

40% danske produkter

i fast sortiment