#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

IT

2024_IT

Som medarbejder i vores IT-afdeling arbejder du med markedets nyeste teknologi for at skabe fremtidens supermarked.

IT-afdelingen i Lidl er ansvarlig for at implementere og optimere alle digitale løsninger i virksomheden. Afdelingen består af 3 teams: IT-support, Infrastruktur og Business Solutions. Arbejdsopgaverne favner bredt med alt lige fra brugersupport, infrastruktur, forretningssystemer og projekter omkring IT-sikkerhed. IoT, Cloud-Readiness, Solution-Driven-Organisation og Next-Generation-WAN er overskrifterne på nogle af de initiativer, der står på vores aktuelle projektplan.

Vi har et stærkt socialt fællesskab i afdelingen og løser problemer sammen. Vi sparrer og samarbejder på tværs af teams, så vi kan løse vores opgaver optimalt og løbende udvikler vores kompetencer. Du bliver en del af en mangfoldig og international afdeling, hvor du er i tæt kontakt med Lidls centrale IT-organisation, Schwarz IT, og IT-afdelinger på tværs af Lidl-landene.

Som medarbejder i IT har du altså muligheden for at arbejde med markedets mest avancerede retail-systemer og blive en del af et stort team af uformelle og dedikerede specialister – vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt. Du får med andre ord masser af udfordringer – og du får et stort team af kollegaer, der sikrer, at du lykkes i Lidl.

Har du en god teknisk kunnen, og er du klar til at arbejde med IT-løsninger i en stor, international virksomhed, så er IT i Lidl noget for dig.

Martin, IT Business Solution Specialist

"En arbejdsplads med frihed under ansvar, fleksibilitet og fællesskab"

Mød Martin

Læs mere her
2022_Martin Skovly hero

Vil du med på holdet?

Brænder du også for brænder for at implementere og optimere digitale løsninger?

Se ledige jobs