Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Marketing-hero

Marketing

Markedsføring i Lidl 

Vores Marketing-afdeling består af cirka 25 medarbejdere fordelt på tre overordnede områder – Produktion og drift, Projekter og kampagner og Online marketing. I alle tre områder er der store som små opgaver lige fra den ugentlige tilbudsavis til store filmoptagelser, Facebook-konkurrencer, store events og kampagner, nye samarbejder og meget, meget mere. Afdelingen er dermed ansvarlig for at gøre Lidl synlig for danskerne som virksomhed og brand.

Som medarbejder i Marketing får man mulighed for at arbejde i en alsidig afdeling og med en bred pallette af marketingsrelaterede opgaver – både i online og fysisk format. Afdelingen har bl.a. været ansvarlige for vores ”Lidl Overrasker” kampagne og vores rolle som Official Fresh Food Partner for Dansk Håndhold Forbund.  Du bliver desuden en del af en dynamisk og kreativ afdeling med højt humør og fart over feltet. Afdelingen er delt ind i teams, men arbejder på tværs af hinanden og har et stærkt socialt fællesskab – og du får et stort team af kollegaer, der sikrer, at du lykkes i Lidl.

Er du dedikeret og god til at skabe engagement og spændende content, så er Marketing i Lidl noget for dig.

Solveig-hero-test
Mød vores kollega Solveig

Solveig startede sin Lidl-karriere som studentermedhjælper, og i dag er hun Social Media & Online Assistant, hvor hun blandt andet laver opslag og besvarer vores kunders kommentarer på vores Facebook- og Instagramside.

"Det er vigtigt med et godt overblik og evnen til at have mange bolde i luften på samme tid, da der sker mange nye ting hele tiden". 

Lær mere om Solveigs karrierevej i Lidl her.

Vores projekter

Endnu mere til dig

#LidlOverrasker

Den bedste kvalitet til den bedste pris er lige præcis dét, vi stræber efter, at du får, når du som kunde handler i Lidl. Det ved vores kernekunder, og det ved vi selv – og vi er rigtig stolte af vores kvalitetsvarer!
Dansk Håndbold Forbund

Official Fresh Food Partner for DHF

Som Official Fresh Food Partner for Dansk Håndbold Forbund hepper vi på de danske håndboldherrer, når de året rundt kæmper for sejren. Er du også vild med håndbold? Så hop i landsholdstrøjen, og lad os sammen heppe Håndboldherrerne til sejr!
Følg med!

Lidl Danmark på Facebook

Vores Marketing-kollegaer er ansvarlige for vores Facebook-profil, hvor vi har over 280.000 fans! Følg med og bliv opdateret med seneste nyt, eller deltag i en af vores mange, sjove konkurrencer.

Vil du med på holdet?

Har du lysten og viljen? Så har vi mulighederne!

Se ledige jobs