#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Verdensklasse kollegaer.

2023_køge_portræt_hjerte_bryst

"I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt"

Sådan vil de fleste af vores medarbejdere beskrive deres arbejdsliv, uanset om de har deres hverdag i butikkerne med vores mange glade kunder, arbejder på hovedkontoret eller har travlt på et af vores innovative logistikcentre i Kolding eller Køge. Vi har branchens bedste kollegaer og på en regnvejrsdag er det jo de andre på holdet, vi glæder os til at se, lave sjov og samarbejde med.

I Lidl er vi drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere bedre og bedre resultater. Derfor sørger vi også for at hjælpe hinanden med et smil og et glimt i øjet, når det går stærkt. Det er nemlig ikke nemt at levere de bedste varer til så gode priser, som vi gør; det kræver sans for detaljen, fordi den mindste fejl kan have stor betydning for kundeoplevelsen og for vores indtjening. Vi dobbelttjekker alt, fordi vi tror på, at fire øjne ser bedre end to, og at konstant feedback og hårdt arbejde betaler sig. Vi tror ikke på tilfældigheder, men har en plan for det hele; det giver dig rene linjer og frihed til at koncentrere dig om at løse dine opgaver i teamet bedst muligt - og det giver overskud til hinanden og til kunderne.

2023_butik_action_DCBC
2023_butik_action_BC_gruppe
2023_logistik_lagermedarbejder_PC_planning
2023_Logistikcenter - hero

Verdensklasse ambitioner.

Verdensklasse ambitioner betyder, at vi stræber efter mere, hvilket afspejles i vores høje ambitioner. Konkurrencen på dagligvaremarkedet holder os til ilden og gør, at vi er nødt til at være med helt fremme. Vi har en resultatorienteret kultur, hvor vi stræber efter at gøre tingene bedre – vi vil nemlig være de bedste til det, vi gør.

Verdensklasse ansvar.

Verdensklasse ansvar betyder blandt andet, at vi hver især tager initiativ og ansvar for vores arbejdsopgaver. Det betyder også, at vi arbejder med omtanke for, hvad der er til gavn for os selv, hinanden og den verden, vi er en del af. Du kan læse mere om vores arbejde med CSR her.

Verdensklasse hverdag.

Verdensklasse hverdag betyder, at vi hele tiden har fokus på at forenkle, optimere og effektivisere vores arbejdsprocesser. Vi holder fokus på dét, som skaber værdi, og vi bestræber os hele tiden på at gøre det nemt for os selv og for hinanden.

Verdensklasse sammenhold.

Verdensklasse sammenhold betyder, at vi når vores mål gennem samarbejde. Vores kultur er præget af en stærk fællesskabsånd, hvor vi hjælper hinanden. Vi fejrer succeser sammen, vi roser og anerkender hinanden – og der er altid plads til et smil.  

Vores værdier er mere end blot ord.

Vores kerneværdi er: Sammen er vi verdensklasse.

Til kerneværdien er tilknyttet 3 støtteværdier:  Seriøst godt sammenhold, høje fælles ambitioner og grænseløse karrieremuligheder.

Vores værdier er mere end blot ord. Værdierne binder os sammen og skaber, sammen med vores ledelses- og forretningsprincipper, grundlaget  for vores tilgang til hinanden og vores måde at arbejde på.