#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

District Manager

Ansøg
2023_butik_action_DC_ipad

Forretningsområde

Kontor

Stilling

Salg

Vil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at flytte dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og har du en akademisk uddannelse? Så er du måske vores nye District Manager!

Lidl er en af verdens største dagligvarekæder med mere end 12.000 butikker på verdensplan. Vi har 150+ butikker i Danmark og vi er drevet af et fælles mål om at blive danskernes førstevalg. Lige nu søger vi en District Manager, der kan skabe endnu mere vækst på det danske marked sammen med os.

Vil du være med til at tænke stort, planlægge i detaljen og tage ansvar for at føre vores velafprøvede koncepter ud i butikkerne? Hvis dit drive matcher vores, kan det blive din billet ombord på vores rejse med høje fælles ambitioner.

På #teamlidl har vi højt til loftet, så du kan tænke rigtig stort. Som District Manager er du ikke bange for at stå ved dine ambitioner og kan motivere dine medarbejdere til at gøre det samme. Som Europas største dagligvarekæde har vi høje ambitioner til fælles – i verden og i hverdagen. Med grænseløse muligheder og holdånd i en klasse for sig.

Som District Manager foregår din dagligdag ude i butikkerne, hvor du er til stede for at understøtte Lidls overordnede strategi, som du er ansvarlig for at formidle til ledelsesteamet i butikken og sikre implementering af.

Du får et grundigt oplæringsforløb, som giver dig forudsætningerne for at opnå succes i din nye rolle, før du for alvor bliver sluppet løs. Når du har lært forretningen, dine medarbejdere, butikker og fremtidige samarbejdspartnere at kende, overtager du dit eget distrikt med omkring 100 medarbejdere i et konkurrencepræget marked.

Én af dine vigtigste opgaver bliver at fastholde og udvikle vores dygtige medarbejdere - en rolle, der kræver, at du ser værdien i at skabe tillidsfulde relationer.

Derudover bliver du også ansvarlig for:

 • Analyse af nøgletal til brug for optimering af butikkernes drift
 • At dine beslutninger bliver taget på baggrund af vores politikker, processer og forretningsmål
 • At sikre, at medarbejdere og butikker overholder vores koncepter
 • At arbejde med hele HR-paletten fra rekruttering til fratrædelse

Om dig

 • Du har en akademisk uddannelse på minimum bachelorniveau eller tilsvarende
 • Du har udpræget forretningssans og -forståelse, så du kan opnå nøgletal for butikken
 • Du formår at bruge vores koncepter og processer i praksis, og forstår hvordan de relaterer sig til både dit distrikt og Lidl som helhed
 • Du kommunikerer professionelt og tydeligt
 • Du er motiveret for at drive dit team til succes og vil altid yde dit bedste for dine medarbejdere
 • Du sikrer, at dit team er motiveret og i stand til at løse deres opgaver på en professionel måde og opnå succesfulde resultater
 • Med en skarp sans for at bevare overblikket formår du at tænke langsigtet og planlægge din tid effektivt
 • Du har gennemslagskraft, tager initiativ og udviser ansvarlighed overfor dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere
 • Praktisk erfaring med ledelse er en fordel, men ikke et krav
 • Du er flydende i dansk og engelsk både på skrift og i tale. Det er en fordel, hvis du kan flere sprog og har lyst til at styrke din internationale profil
 • Du er resultatorienteret og kan prioritere, organisere og på baggrund heraf træffe (hurtige) beslutninger

Vi tilbyder

 • En spændende stilling med gode karrieremuligheder, der vil udfordre og udvikle dig ledelsesmæssigt, fagligt og personligt
 • En grundig introduktion til Lidl og oplæring i jobbet, så du har de bedste forudsætninger for at opnå succes i rollen
 • En konkurrencedygtig lønpakke på 45.000 - 60.000 kr. brutto om måneden
 • Fri bil af udvalgt mærke - din bil er dit kontor, og det giver dig fleksibilitet og frihed
 • Op til 6 ugers betalt ferie om året og pensionsordning
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor
 • En varierende og fleksibel arbejdsdag med ansvar og frihed til selv at kunne planlægge arbejdsdagen
 • Mulighed for sundhedsordning
 • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.
Klar til at søge jobbet?

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning når du søger et job hos os. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces.

I Lidl har vi en klar vision om at være 1. valg som arbejdsgiver og det er vigtigt for os at være en inspirerende og attraktiv arbejdsplads for alle. Vi værdsætter vores medarbejderes mangfoldighed og fremmer et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt føler sig velkommen og respekteret. Vi ser diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at søge. #SammenErViVerdensklasse.

Ansøg en af 3 stillinger!

Hvor vil du gerne arbejde?

Søg efter en stilling, du er interesseret i

Rekrutteringsprocessen i Lidl.

1. Send din ansøgning og CV

Når du søger job i Lidl, skal du som minimum uploade en motiveret ansøgning samt et CV. Når du har uploadet din ansøgning, får du en bekræftelse pr. mail på, at vi har modtaget den. Vi gør vores bedste for, at hele processen fra ansøgning til ansættelse ikke varer mere end 6 uger.

Få tips til din ansøgning her

2. Screening

Vi behandler alle ansøgningsdokumenter. Vi screener og evaluerer din ansøgning og CV ud fra foruddefinerede kriterier for det pågældende job. Alle ansøgninger håndteres med respekt og streng fortrolighed.

3. Telefoninterview

Hvis du matcher vores foruddefinerede kriterier til stillingen, vil du på nogle stillinger blive kontaktet af en rekrutteringskonsulent, som vil afholde et telefoninterview med dig. Du vil blive stillet relevante spørgsmål relateret til stillingen.

4. Jobsamtale

Hvis du er et godt match til jobbet, vil du blive inviteret telefonisk ind til en personlig jobsamtale af en rekrutteringskonsulent. Du vil også modtage en bekræftelsesmail med yderligere oplysninger. Jobsamtalen er din mulighed for at vise os, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig til stillingen. Du har også mulighed for at stille spørgsmål, lære mere om Lidl og afklare om jobbet er noget for dig.

Find gode råd til jobsamtalen her

5. Velkommen på #teamlidl!

Efter en grundig rekrutteringsproces, er vi i fællesskab nået frem til at du er den helt rigtige til jobbet. Velkommen på holdet! Du kan nu glæde dig til at blive en del af et stærkt hold af mere end 3800 motiverede kollegaer!

6. Kontrakt

Når du har fået jobbet og takket ja, vil HR Services sørge for at forberede en kontrakt med de aftalte betingelser og rammer for ansættelsen. Herefter vil kontrakten blive sendt til dig og du vil have mulighed for at læse kontrakten igennem og komme med eventuel feedback og ændringer.

7. Onboarding

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne! Helt fra start har vi en plan med dig og din første tid i Lidl, så du kan få de bedste forudsætninger for at få succes i Lidl. Uanset om du starter i vores butikker, logistikcentre eller kontorer, så bliver du klædt på til dit nye job.

Vi er stolte af at være