Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal

District Manager

Ansøg
2022_DC hero

Forretningsområde

Andet

Stilling

District Manager

Lidl er Europas største og hurtigst voksende detailkæde, og lige nu søger vi en District Manager, der kan skabe endnu mere vækst på det danske marked sammen med os.

Vi har over 130 butikker i Danmark og en vision om at blive danskernes førstevalg. Hvis dit drive matcher vores, kan det blive din billet ombord på vores rejse mod nye mål. Vi er allerede den største dagligvarekæde i Europa og verdens fjerde største med mere end 11.500 butikker på verdensplan. Vi har succes, fordi vi tænker stort, planlægger i detaljen og giver vores ledere et stort ansvar for at føre vores velafprøvede koncepter ud i livet. Du lykkes i Lidl, og det gør du især som District Manager, hvis du ikke er bange for at stå ved dine ambitioner og kan få dine medarbejdere til at gøre det samme.

Om jobbet

Du bliver ansvarlig for at lede dit eget distrikt med 125+ medarbejdere i et konkurrencepræget marked.   Din dagligdag er ude i butikkerne, hvor du er til stede for at understøtte Lidls overordnet strategi, som du er ansvarlig for at formidle til ledelsesteamet i butikken og sikre implementering af. 

Din allervigtigste opgave bliver at fastholde og udvikle vores dygtige medarbejdere - en rolle, der kræver, at du ser værdien i at skabe relationer og tillid. 

Du bliver også ansvarlig for at:

 • Arbejde med hele HR-paletten fra rekruttering til fratrædelse
 • Analyse af nøgletal til brug for optimering af butikkernes drift
 • Sikre, at medarbejdere og butikker overholder vores koncepter

Om dig

Du har en uddannelse på minimum bachelorniveau, som du ønsker at bruge i en virksomhed, hvor vi motiveres af at skabe værdifulde resultater. Du er professionel og tydelig i din kommunikation og god til at drive dit team til succes, og har overblikket til at tænke strategisk og langsigtet. 

Du er fokuseret og arbejder med stor detaljegrad, der sikrer en god kundeoplevelse og dermed et godt økonomisk fundament for butikkerne. Du motiveres i et job, hvor der er fart over feltet og plads til ambitioner.

Vi ser gerne, at du:

 • Har en uddannelse på minimum bachelorniveau eller en uddannelse som cand.merc., HD eller tilsvarende. Nyuddannede tages også i betragtning
 • Har gennemslagskraft, og praktisk erfaring med ledelse og distanceledelse er en fordel
 • Har udpræget forretningssans og -forståelse
 • Er struktureret og kan planlægge egen arbejdstid 

Vi tilbyder

Rollen som District Manager i Lidl vil give dig mulighed for personlig udvikling og karrieremuligheder, der tilpasses dine ambitioner. Om det er på et af vores kontorer i Danmark eller internationalt, så kan vi sammen lægge en karriereplan, du kan se dig selv i. 
I Lidl overlader vi nemlig intet til tilfældighederne - heller ikke dit grundige oplæringsforløb, som giver dig forudsætningerne for at lykkes i jobbet, før du for alvor bliver sluppet løs. 

Som District Manager i Lidl får du fri bil og en løn, vi godt tør sammenligne med vores kolleger i branchen. Din bil er dit kontor, og det giver dig fleksibilitet og frihed. 

5 gode grunde til at blive District Manager i Lidl:

 1. Et lederjob med stort ansvar og indflydelse
 2. Muligheden for at skabe resultater
 3. Grundig oplæring i Lidls butikskoncepter og ledelsesprincipper
 4. En rolle, der på sigt kan bringe dig langt ud over landets grænser eller ind på Lidls hovedkontor
 5. Fri bil af mærket BMW, fleksibilitet og attraktiv løn
2022_DC-BMW

Vi har en plan med dig – hvad er din?

Som District Manager hos os bliver du løbende tilbudt relevante kurser og videreuddannelse, der klæder dig på til at varetage dine opgaver. Derudover rekrutterer vi ofte internt blandt vores District Managers til lederstillinger på blandt andet vores hovedkontor i Kolding.

0 ledige stillinger som District Manager