Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Elev-hero-FogG-right

Karrieremuligheder som elev

Kickstart din karriere i Lidl

Som butikselev i Lidl får du et stærkt fundament at videreudvikle din karriere på. Har du ambitionerne og viljen, så lover vi, at du lykkes her. Men som med de fleste andre ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes og vi forventer, at vores elever yder deres absolut bedste. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at støtte dig i din udvikling.

Karrieretrappen

Vi har en plan med dig

Har du evnerne og lysten til at være med til at udvikle Lidl, garanterer vi, at du vil få masser af muligheder for at prøve tingene af i praksis og finde ud af hvilken karrierevej, der passer netop dig.

Læs mere om dine karrieremuligheder i Lidl

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første dag hos os bliver du en del af et ambitiøst karriereforløb, vi er sikre på, ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche. Hvis du gerne vil gøre karriere i Lidl, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen viser de seks trin, du kan tage i vores butikker. Så drømmer du om at arbejde dig op ad, så ligger planen klar.

Mød Sol, tidligere elev i Lidl

"Godt samarbejde, højt humør og fuld fart på hverdagen"

Efter endt elevuddannelse i sommer 2019, startede Sol som salgsleder. Siden er det gået stærkt, og Sol er nu i med souschef trainee-uddannelsen i Lidl. Læs mere

Elev-kasse-right