#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Karrieremuligheder som elev

Elev i Lidl_elevuddannelse_elevplads_2024

Kickstart din karriere i Lidl

Som butikselev i Lidl får du et stærkt fundament at videreudvikle din karriere på. Din dagligdag som elev i Lidl, er fyldt med en masse varierende opgaver og en masse ansvar. Det er det, vi håber, kan være med til at udvikle dig personligt. I Lidl vil gerne gøre, hvad vi kan for at støtte dig i din udvikling. Har du ambitionerne og viljen, kan du nå langt i Lidl. 

Karrieretrappen

Din fremtid med en elevuddannelse i Lidl

Har du evnerne og lysten til at være med til at udvikle Lidl, garanterer vi, at du vil få masser af muligheder for at prøve tingene af i praksis og finde ud af hvilken karrierevej, der passer netop dig.

Læs mere om dine karrieremuligheder i Lidl

I Lidl vil vi gerne sikre, at din karriereudvikling fortsætter i al den tid, du er hos os. Fra din første dag bliver du en del af et ambitiøst karriereforløb med en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen viser de seks trin, du kan tage i vores butikker. Så drømmer du om at arbejde dig op ad, så ligger planen klar.

"Godt samarbejde, højt humør og fuld fart på hverdagen"

Efter endt elevuddannelse i sommeren 2019 startede Sol som salgsleder. Siden er det gået stærkt, og Sol er nu butikschef i Aabenraa-butikken. Læs mere

Nysgerrig på det at være elev?

Mød Sol, Butikschef og tidligere elev
2022_Sol-hero