#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Start karrieren som butikselev i Lidl.

Din fremtid begynder her.

Elevuddannelsen giver et godt fundament for din fremtidige karriere.
Hos os får du mere end blot en praktisk uddannelse. Vi har nemlig et stort fokus på din personlige udvikling under vores uddannelsesforløb.

"Godt samarbejde, højt humør og fuld fart på hverdagen"

Efter endt elevuddannelse i sommeren 2019 startede Sol som salgsleder. Siden er det gået stærkt, og Sol er nu butikschef i Aabenraa-butikken. Læs mere

Mød Sol, tidligere elev i Lidl

2022_Sol-hero
2022_Elever_kolonial
2022_elever frugt og grønt 4
2022_Elev_køl_2
2022_Elev-FG
2022_Elev hero f&g 3

Din udvikling i Lidl.

Elevuddannelsen giver dig et godt fundament for din fremtidige karriere, og har du ambitionerne om mere, har vi også en plan for, hvordan du udvikler dig. Uddannelsen vil give dig en lang række af både faglige og personlige kompetencer, som kan bruges bredt fremadrettet.

Vi lover at du gennem vores skole- og udlandsophold får et verdensklasse  sammenhold og en masse unikke samt sjove minder med dine med-elever.

Klar til at tage ansvar?

Som noget helt unikt styrer vores anden-års elever helt selvstændigt en af vores butikker i en hel uge under uddannelsen. I løbet af ugen har du sammen med de andre elever ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Faglig og personlig udvikling.

Du får som butikselev kompetencer inden for salg, service, butiksdrift og ordreafgivelse. Men uddannelsen er meget mere end bare praktisk anlagt. Vi har nemlig også et stort fokus på din personlige udvikling under vores nøje tilrettelagte 2-årige uddannelsesforløb.

Lidl-elevtillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele uddannelsen. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

8 ugers skoleophold.

Du er på skoleophold sammen med de andre elever fra hele Lidl Danmark 8 gange i løbet af din 2-årige elevtid. På uddannelsen vil du blive introduceret for moduler omhandlende ”Koncept”, ”Salg”, ”Drift” samt ”Butik og Produkt”. Du vil gennem uddannelsen tilegne dig faglig viden og færdigheder, så du selvstændigt og effektivt kan planlægge og varetage arbejdsopgaver i butik. Et skoleophold varer 1 uge, og undervisningen og indkvarteringen finder sted i Grenå.

Bliv elev i Lidl!

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i et nøje tilrettelagt uddannelsesforløb, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige.

Søg din elevplads her