#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Bliv butikselev i Lidl.

Søg elevplads
2023 Butik Elev/ungarbejder - crop out

BLIV ELEV HELT UDEN AT SENDE EN ANSØGNING - du skal nemlig kun vedhæfte dit CV.

Kan du se dig selv i en hverdag med verdensklasse kollegaer, masser af ansvar og gode karrieremuligheder? Så har vi elevpladsen til dig. 

Fra færdiguddannet elev til butikschef på fire år.

Hvilken elevuddannelse skal jeg tage?
I Lidl ved vi godt, at det ikke er nemt at vælge sin elevuddannelse. Der er nemlig mange overvejelser forbundet med dit valg. Derfor har vi i Lidl lavet en karrieretrappe, som er til at forstå. Vi synes nemlig, det er verdensklasse, når vores tidligere elever ender som souschefer eller butikschefer. Gør du det godt, og kan du løfte ansvaret, så kan du blive butikschef på kun fire år efter endt uddannelse. Som elev i #teamlidl, får du en butiksuddannelse, der åbner mange døre inden for salg, og hos os får du masser af muligheder for at uddanne dig videre internt i Lidl. Du kommer hele butikken rundt og lærer alle facetter af butiksdrift gennem vores uddannelse. 

Hvad kan jeg forvente som elev i Lidl?
Vi tror på, at vores elever skal have ansvar for at vokse med opgaven. Det betyder i praksis, at når du starter din elevuddannelse i en af vores butikker, vil du få ansvar for dine egne områder – hvad end det er, at sikre friske varer i vores frugt- og grøntafdelingen, bestille nye varer til butikken, eller skabe et godt flow for vores kunder. Gennem vores skoleophold lærer du det økonomiske bag ved butiksdrift. Du får indsigter i, hvordan man tjener penge til butikken, og igennem skoleopgaver får du frie rammer til at prøve nye tiltag ude i butikken, fx gennem udstillinger som fremhæver udvalgte produkter.

Har du mod på at lære gennem ansvar, så er vores elevuddannelse helt sikkert noget for dig!

Kan jeg blive elev i Lidl?
I Lidl søger vi butikselever landet over, og du kan søge i så mange butikker, som du vil. Du skal bare vedhæfte dit CV for at komme i betragtning som elev hos os!

For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb. En elevplads i Lidl giver et godt fundament for din fremtidige karriere. Hos os får du mere end blot en praktisk elevuddannelse. Vi har nemlig et stort fokus på din personlige udvikling under vores uddannelsesforløb som elev. 

Hvad kan jeg med en butikselevuddannelse?
Elevuddannelsen i Lidl er mere end bare at sidde ved kassen. Hos os får du nemlig en masse ansvar - det lover vi! Gennem vores elevuddannelse får du kompetencer inden for salg, service og butiksdrift, og efter du har afsluttet uddannelsen, har du helt styr på både produkter og butikskoncepter. Du er altså helt klar til en karriere inden for detail og salg. 

Hos Lidl vil du med elevuddannelsen kunne blive bl.a. butiksassistent, salgsleder, souschef, butikschef og distriktschef. Vi håber, at du med afsæt i vores elevuddannelse ender med at blive butikschef eller noget helt andet i en af vores butikker.

Hør mere om din elevplads i Lidl fra flere af vores elever nedenunder eller gennem vores serie.

Discountheltene på Pluto TV.

Hør Daniel fortælle om sin elevplads her.

Hør Kirstine fortælle om elevuddannelsen i Lidher.

Bliv elev i Lidl!

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i et nøje tilrettelagt uddannelsesforløb, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige.

Søg din elevplads her

"Godt samarbejde, højt humør og fuld fart på hverdagen"

Efter endt elevuddannelse i sommeren 2019 startede Sol som salgsleder. Siden er det gået stærkt, og Sol er nu butikschef i Aabenraa-butikken. Læs mere

Nysgerrig på det at være elev?

Mød Sol, Butikschef og tidligere elev
2022_Sol-hero
Elevplads i Lidl
Elevplads i Lidl
butikselev i Lidl
Elev uddannelse i Lidl
Elevuddannelse i Lidl

Din udvikling i Lidl.

Elevuddannelsen giver dig et godt fundament for din fremtidige karriere, og har du ambitionerne om mere, har vi også en plan for, hvordan du udvikler dig. Uddannelsen vil give dig en lang række af både faglige og personlige kompetencer, som kan bruges bredt fremadrettet.

Vi lover at du gennem vores skole- og udlandsophold får et verdensklasse  sammenhold og en masse unikke samt sjove minder med dine med-elever.

Klar til at tage ansvar?

Som noget helt unikt styrer vores anden-års elever helt selvstændigt en af vores butikker i en hel uge under uddannelsen. I løbet af ugen har du sammen med de andre elever ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Faglig og personlig udvikling.

Du får som butikselev kompetencer inden for salg, service, butiksdrift og ordreafgivelse. Men uddannelsen er meget mere end bare praktisk anlagt. Vi har nemlig også et stort fokus på din personlige udvikling under vores nøje tilrettelagte 2-årige uddannelsesforløb.

Lidl-elevtillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele uddannelsen. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

8 ugers skoleophold.

Du er på skoleophold sammen med de andre elever fra hele Lidl Danmark 8 gange i løbet af din 2-årige elevtid. På uddannelsen vil du blive introduceret for moduler omhandlende ”Koncept”, ”Salg”, ”Drift” samt ”Butik og Produkt”. Du vil gennem uddannelsen tilegne dig faglig viden og færdigheder, så du selvstændigt og effektivt kan planlægge og varetage arbejdsopgaver i butik. Et skoleophold varer 1 uge, og undervisningen og indkvarteringen finder sted i Grenå.