#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Start karrieren som butikselev i Lidl.

Søg elevplads
2022_Elev start hero

Vi har et skræddersyet elevforløb til dig.

Som butikselev i Lidl får du mere end blot en praktisk uddannelse. Du får en unik uddannelse med fokus på din faglige og personlige udvikling gennem et nøje tilrettelagt 2-årigt uddannelsesforløb og så bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger.

I Lidl har vi en plan for det hele, og som butikselev får du en uddannelse, der giver dig et godt fundament for din fremtidige karriere. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i et nøje tilrettelagt uddannelsesforløb, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige. Og har du ambitioner om at udvikle dig efter din elevuddannelse, så har vi også en plan for det!

Med en elevplads i Lidl får du over 3800 kollegaer, du ved, du kan regne med. For uanset hvor forskellige vi er, arbejder vi alle for et fælles mål, når vi trækker Lidl-uniformen på. Og hvis vi kun har en ting til fælles, er det, at vi elsker vores arbejde, fordi vi kan se, at det giver resultater.

2022_Elev-FG
2022_Elev_køl_2
2022_elever frugt og grønt 4
2022_Elever_kolonial

Lidl-elevtillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele uddannelsen. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

Elever styrer butikken

Som noget helt unikt vil du, som anden-års elev og som afslutning på din uddannelse, helt selvstændigt styre en af vores butikker i en hel uge sammen med dine elevkolleger. I løbet af ugen har du sammen dine elevkolleger ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

#Elevdag

For at klæde dig endnu bedre på afholder vi #elevdag mellem skoleopholdene. På #elevdag bygger vi bro mellem teorien fra skoleopholdene og den praksis, der kendetegner din hverdag i Lidl. Eksempelvis har vores anden-års elever udfordret direktionen i forskellige discipliner kombineret med team building aktiviteter. Her får både eleverne og direktionen mulighed for at lære hinanden at kende på en ny måde.

Verdensklasse sammenhold

Som elev vil du opleve et fantastisk sammenhold med dine kolleger i butikken og de øvrige Lidl-elever på tværs af butikkerne. I bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med jeres skoleophold. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold. Elevdage og styring af egen butik skaber for alvor et sammenhold, hvor I alle tager ansvar og gør hinanden bedre.

8 ugers skoleophold

Du tilbringer hverdagen i en af vores Lidl-butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på skoleophold sammen med dine elevkolleger 8 gange i løbet af den 2-årige elevtid. Et skoleophold varer 1 uge, hvor undervisningen og indkvarteringen finder sted i Grenå, alt er selvfølgelig betalt af Lidl. På skoleopholdene får du teoretisk viden, som du bruger efterfølgende i din dagligdag i butikken. Tager du ansvar for din uddannelse, så sørger vi for, at du får rammerne til at lykkes.

Bliv elev i Lidl i 2023

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring i et nøje tilrettelagt uddannelsesforløb, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige.

Søg din elevplads her