Du lykkes i Lidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Regionen

Regionskontor

 

I Lidl Danmark har vi to regionskontorer i henholdsvis Kolding og Køge. De to kontorer fungerer som bindeled mellem HQ, salgsleddet og vores logistikcentre. De har derfor ansvaret for de administrative funktioner, der kræves for at understøtte og servicere vores Lidl-butikker og lagre bedst muligt. På den måde er vores kollegaer på regionskontorerne med til at sikre, at vi sammen arbejder mod vores fælles ambitioner for Lidl.

Vores regionskontorer består af et stærkt hold af kollegaer, som arbejder inden for følgende områder: Salgssekretariatet, Ombygningsteamet, samt HR & Administration, herunder Personaleadministration, Administration, Rekruttering, Uddannelse og vores medarbejderkonsulenter.

Regionen 1
Region 2
Butik set udefra
Region 3
region 4
region 5
Karrieretrappen_hvid

Administration

Administrationen er blandt andet ansvarlige for at producere skilte til butikkerne, behandling og analyse i forbindelse med status i både butikker og lager, samt bogføring mellem butikker og logistikcentre. Teamet er en af de afdelinger i Regionen, som har kontakt til flest afdelinger i Lidl, og bestræber sig på, at  alle bliver mødt med den bedste service – med en venskabelig, sjov og professionel tone.

Medarbejderkonsulenter

Vores medarbejderkonsulenter i Lidl er man en fortrolig Lidl-ansat, der fungerer som en neutral og objektiv sparringspartner for alle medarbejdere i Lidl. Vores medarbejderkonsulenter er opsøgende i deres arbejde, og tilbringer derfor en del af deres arbejdstid på farten, hvor de kører rundt til vores butikker, logistikcentre og kontorer, og taler med de medarbejdere, som er på arbejde. På den måde er de med til at sikre og fremme trivslen for vores mere end 3.000 medarbejdere.

Ombygningsteam

I hver region har vi et ombygningsteam, som sørger for, at alt spiller, når vores butikker skal moderniseres eller ombygges. De har derfor ansvaret for koordinering af alle materialer og arbejdsopgaver til ombygning og modernisering af vores Lidl-butikker.

Personaleadministration

Personaleadministrationen er altid klar til at hjælpe regionens ledere med alle administrative opgaver vedrørende personale, med både højt humør og højt serviceniveau. Derfor strækker deres pallette af opgaver sig vidt: Lige fra praktiske opgaver, såsom at pakke velkomstpakker til nye medarbejdere, at assistere vores ledere med overenskomstmæssige spørgsmål, ansættelser, kontrakter og lignende.

Rekruttering

Vores regionale rekrutteringsteams er involveret i alle skridt i rekrutteringsprocessen til vores butikker, logistikcentre og regionskontorer: fra stillingsopslag, til udvælgelse af kandidater og afholdelse af samtaler. Der er fokus på den gode rekrutteringsproces og at finde de helt rigtige kandidater til Lidl, så teamet arbejder blandt andet også med deltagelse på diverse karrieremesser, samarbejder med uddannelsesinstitutioner, og udvikling af interne rekrutteringskurser.

Salgssekretariatet

Salgssekretariatet har det daglige ansvar for at give den bedste service til vores kollegaer i butikkerne og vores District Managers. Vi har over 130 butikker fordelt i hele landet, og vores kollegaer i salgssekretariatet sikrer, at de har den helt rigtige information, som de har brug for, så de får de bedste forudsætninger for at lykkes i deres arbejde.

Uddannelse

I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Når den rigtig medarbejder er fundet, sætter Uddannelsesteamet ind. De har nemlig til ansvar at sikre en god onboarding, samt udvikling og uddannelse af vores medarbejdere - lige fra ungarbejder til District Managers, og medarbejdere på regionskontorer og logistikcentre. På den måde er vi med til at sikre, at du lykkes i Lidl.

Bliv en del af vinderholdet

Har du viljen og ambitionerne, så har vi mulighederne!

Se vores ledige stillinger her