Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Regnskab-hero

Regnskab

Regnskab, Finans og Tax

Vores Finance-afdeling er opdelt i fire forskellige teams: Regnskab, Finans, Tax og Varebogholderiet. Som medarbejder i et af disse teams har du en bred berøringsflade med Lidls andre afdelinger i Danmark, såvel som med vores internationale hovedkontor i Tyskland. Regnskab, Finans og Tax er overordnet ansvarlige for årsafslutningen, finansiering og skattesager i Lidl Danmark.

Regnskabsteamet er hovedsageligt ansvarlige for måneds- og årsafslutning, budgetanalyser, kreditor-, debitor- og anlægsbogholderi.  

Finansteamet er ansvarlige for Lidl Danmarks cash flow, finansiel budgettering, betalingsmidler i vores butikker, og diverse rapporter.  

Varebogholderiet arbejder hovedsageligt med vores vareleverandører, herunder afklaring og bogføring af fakturaer. En stor del af arbejdet består af afklaringen af fakturaer, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer fra Indkøb og Logistik.  

Vores kollegaer i Tax er ansvarlige for alle skattemæssige opgaver, herunder beregning af selskabsskat i periode- og årsregnskaber, ansvarlig for Transfer Pricing Dokumentation, kvalitetskontrol af korrekt beregning af punktafgifter, og sparringspartner i forhold til energiafgifter, moms og så videre. Tax sikrer desuden korrekt beregning og afregning af afgifter til myndighederne.

Fælles for alle fire teams er, at vi løbende arbejder med forskellige projekter, både i og på tværs af teams og afdelinger, hvor nogle af de gennemgående temaer er digitalisering og automatisering af processer. Afdelingens teams er tæt forbundet, og der er god mulighed for at arbejde på tværs af de forskellige teams, samt søge nye udfordringer i et af de andre teams.

Hvis du har lyst til at arbejde i en afdeling, som vægter samarbejde, faglig sparring og socialt sammenhold højt, og hvor man dagligt møder nye udfordringer, så er vi den rette afdeling for dig!

Skal du med på holdet?

Er du på udkig efter nye udfordringer inden for regnskab, finans og tax?

Se ledige jobs