#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Byg & Ejendom

2024_Byg

Facility Management, Ejendomsadministration og Byg

Vores Byggetekniske afdeling (BTA) består af tre underafdelinger: Facility Management, Ejendomsadministration og Byg. Fælles for de tre områder er at kvalitetssikre både vores byggerier i tæt samarbejde med vores tre ejendomskontorer, samt drift og vedligeholdelse af vores mere end 130 butikker, 2 logistikcentre og hovedkontor.  

Som medarbejder i vores Byggeteknisk afdeling får man derfor mulighed for at være en rådgivende funktion, der vejleder resten af organisationen, samtidig med selv at være dybt involveret i processerne og udførelsen af arbejdet. Vores arbejde foregår typisk i tæt samarbejde med vores internationale afdeling, som udstikker retningslinjerne for vores byggerier.

Facility Management sørger helt bogstaveligt for, at dørene til vores butikker åbner, så vores kunder kan komme ind. Deres dygtige planlægningsarbejde sikrer, at vi får de bedste løsninger, når det f.eks. gælder rengøring, lys og varme til vores butikker og kontorer. Samtidig er afdelingen med til at udvælge de bedste materialer og inventar til bygningerne, og styrer blandet andet vores overgang til grøn energi, hvor vi for eksempel har solceller på nogle af vores butikkers tage. Derudover rummer afdelingen ligeledes vores reception og hushåndværker, som sikrer overblik og kvalitet på vores hovedkontor.

Ejendomsadministration laver blandt andet beregninger og analyser, der er med til at afgøre, hvor vi bygger vores nye butikker, og hvilke af vores eksisterende butikker, der skal renoveres for at sikre høj kvalitet og en god kundeoplevelse i alle vores butikker. Derudover analyserer afdelingen også regelmæssigt på, hvordan vores butikker klarer sig på de forskellige lokationer.

Sidst men ikke mindst arbejder vores kollegaer i Byg med opførelsen af nye butikker, ombygning og modernisering af vores 2 logistikcentre i henholdsvis Køge og Kolding samt det nye hovedkontor i Aarhus, som forventes at stå klar i 2023.

Er du dedikeret og kvalitetsbevidst, og er du klar til at anvende din viden i både teori og praksis, så er Byggeteknisk afdeling i Lidl måske noget for dig!

Vil du med på holdet?

Har du lysten og viljen? Så har vi mulighederne!

Se ledige jobs