Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
HR-hero

HR

 

Vores HR-afdeling er en af vores største afdelinger og består af 3 forskellige teams: HR Development & Engagement, Recruiting & Employer Branding og HR Services.

HR har ansvaret for hele medarbejderens ”livscyklus”: employer branding, rekruttering, onboarding, udvikling af medarbejdere, fastholdelse og offboarding. Dette indebærer bl.a. planlægning og udarbejdelse af kurser og interne uddannelser, talent management, events, medarbejdergoder, trivselsundersøgelser, sprogundervisning – og ikke mindst hele løndriften. Hvis du arbejder i HR, finder du spændende udfordringer til en hel karriere. Afdelingen spænder nemlig vidt - helt fra studentermedhjælpere til topledere, og vi er mere end 25 dygtige og engagere medarbejdere, der arbejder med alt inden for HR-paletten.

Sine-Dolberg_4:3
Mød vores Head of HR

Sine Dolberg startede sin karriere i Lidl som District Manager, hvorefter hun fortsatte som uddannelseschef.  I dag er Sine Head of HR:

"Min egen rejse vidner om, hvor højt man vægter medarbejderudvikling i Lidl, og de kontinuerlige investeringer i uddannelse og udvikling af medarbejdere viser det samme."

Lær mere om Sines karrierevej i Lidl

Du lykkes i Lidl

Afdelingens vigtigste opgaver er nemlig at gøre hverdagen nemmere og bedre for vores kollegaer i hele organisationen – ledere såvel som medarbejdere.

Som medarbejder i afdelingen har du altså muligheden for at udleve dine ambitioner og arbejde med alle dele af HR. Du bliver desuden en del af et ambitiøst og socialt team, med mange dygtige og søde kollegaer som sparringspartnere. 

Har du lyst til at arbejde med HR i en virksomhed med mere end 3.000 ansatte og ubegrænsede muligheder, så er HR i Lidl noget for dig.

Vil du med på holdet?

Brænder du også for HR, og vil du være med til at videreudvikle Lidl?

Se ledige jobs