Du lykkes i Lidl
Log ind på ansøgerportal
Gemte stillinger

Se dine muligheder i Lidl

I Lidl er vi altid på udkig efter talenter! Se vores ledige stillinger og find dit drømme job. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se ledige stillinger
Se ledige stillinger
Buying-hero

Indkøb

Vores Indkøbsafdeling er delt op i Food Sortiment, Food Aktion, Frugt & Grønt, NonFood, Kvalitet og Administration.

Indkøb er ansvarlig for og drivkraften bag alle produkter, som kan købes i vores butik. De 6 stærke teams arbejder med alt fra produktudvikling, forhandling med leverandører, planlægning af kampagner og salgspriser, emballageudvikling, import og eksport og dertilhørende administrative arbejdsopgaver. Afdelingen arbejder på tværs af de forskellige teams og er blandt andet med til at sikre, at vi har et konkurrencedygtigt sortiment i Lidl, med fokus på den bedste kvalitet til den bedste pris. Afdelingen har dermed fokus på sortimentsrelaterede projekter såsom WH-serien, ”Nej tak til Buræg”-kampagnen og økologi.

Som kollega i Indkøb bliver du en del af en sjov og international afdeling, hvor du er i tæt kontakt med leverandører og kollegaer på tværs af Lidl-landene. Du får med andre ord masser af udfordringer – og du får et stort team af kollegaer, der sikrer, at du lykkes i Lidl. Afdelingen vægter fællesskab højt og der er plads til at have det sjovt og komme hinanden ved.

I Indkøb får man mulighed for at arbejde i en stor afdeling, der er med til at præge Lidls fremtidige indkøbsoplevelse og man får en masse dedikerede kollegaer – der arbejder hårdt, men samtidig har det sjovt.

Har du en passion for indkøb og kvalitet, og er du klar til at påtage dig ansvar, så er Indkøb i Lidl noget for dig.  

Vil du med på holdet?

Har du lysten og viljen? Så har vi mulighederne!

Se ledige jobs