#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Tips til dit CV.

2022_Tastatur hero

Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, når du søger et job hos os. I stedet ser vi gerne, at du skriver et par sætninger i starten af dit CV om, hvorfor du søger lige præcis det her job. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces, bedes du undlade at tilføje et billede i dit CV.

Tips til dig og dit CV:

  • Sørg for at dit CV er overskueligt. Vælg et layout, som er overskueligt og lettilgængeligt
  • Skriv dit CV i omvendt kronologisk rækkefølge, så nyeste erfaringer, jobs mm. står først
  • Skriv i starten af dokumentet om din motivation for jobbet og virksomheden samt dine kompetencer. Hold dette afsnit på maks 10 linjer). De skal stå i stedet for en ansøgning, så brug tid på at målrette dette afsnit og få det vigtigste med ift. det specifikke job, du søger
  • Overvej hvilke resultater, kompetencer og erfaring, du vil have med. Skriv gerne dine resultater i punktform – det gør det nemmere at læse
  • Målret altid dit CV og hold det gerne på maks. 3 sider
  • Send dit CV i et PDF-format

Medbring gerne dit CV til samtalen og brug det som støtte i dialogen. Til samtalen skal du nemlig kunne fortælle os, hvorfor du har søgt netop dette job – altså hvad er det, der gør, at du gerne vil arbejde i lige præcis denne stilling i Lidl, og hvad du konkret kan bidrage med.

2023_HQ_portræt_dans_irma
2024_controlling
To Lidl-medarbejdere i en Lidl-butik

Vis os din motivation.

Hvordan får du os overbevist om, at du er den helt rette person til jobbet?

 

Vigtigst af alt er, at du oprigtig, motiveret og interesseret i jobbet. Begrund din motivation, så vi kan mærke det igennem skærmen! 

 

Spørg om hjælp.

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold. Det gælder også, når du skal skrive en skarp ansøgning, som skal sikre dig drømmejobbet. Vi anbefaler derfor, at du søger sparring hos andre, som kan give feedback på indholdet i din ansøgning, inden du uploader din ansøgning. Dette er også en god mulighed for at sparre med en anden, omkring din passion og hvad du er dygtig til.

Vis dine overvejelser.

Hvis du for eksempel er bosiddende langt fra der, hvor du søger stillingen, bør du skrive, hvis du er flytbar, eller hvorfor/hvordan du tænker, det er muligt med transport.

Klar til at finde drømmejobbet?

Er dit CV helt skarpt, og er du klar til at sende den til os?

Find dit drømmejob