#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Controlling

2024_controlling

Rapportering & Planlægning, Business Partnering og Projekter

Controlling-afdelingen består af mindre teams fordelt på 3 områder: Rapportering & Planlægning, Business Partnering og Projekter. Controlling har det økonomiske overblik og understøtter vores forretning igennem rapporteringer, tværgående analyser og forslag til optimeringer og forbedringer. Det betyder, at vores kollegaer fra Controlling samarbejder med alle afdelinger på Lidls hovedkontor og regionale kontorer.

Rapportering & Planlægning har fokus på udarbejdelse af konstante rapporter og overvågning. Det er det område, som har ansvaret for Lidls årlige budget og strategiproces. Det er også dem, der kommer med forbedringsforslag til afdelingerne og direktionen.

Business Partnering har fokus på at hjælpe afdelingerne med ad hoc analyser, Business Cases og lignende. Det er også dem, der hjælper de forskellige afdelinger med udarbejdelse af deres budget og strategi.

Projekter har fokus på datakvalitet på tværs af Lidls økonomisystemer samt at sikre, at disse fungerer optimalt. Desuden har området ansvaret for digitalisering af rapportering, udrulning af nye systemer, processer samt optimering af disse.  

Som medarbejder i Controlling får du muligheden for at samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger og få reel indflydelse på vigtige forretningsbeslutninger. I Controlling vil du blive en del af et uformelt og humoristisk team med en stærk teamånd.

Så har du øje for detaljer og en kærlighed til det økonomiske univers, så er Controlling i Lidl noget for dig.

Vil du med på holdet?

Har du lysten og viljen? Så har vi mulighederne!

Se ledige jobs