#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

International Graduate i #teamlidl.

Søg jobbet!
2023_HQ_portræt_irma_hop_blå

 

Er du klar på dit livs udfordring? Få den bedste start på din karriere med vores graduateforløb

Vores graduatestillinger går online i december 2023. I mellemtiden kan du lære mere om vores graduateforløb, og læse mere om, hvordan man, som Graduate i Lidl, bliver en del af et verdensklasse hold med grænseløse muligheder.

Kom godt fra start – og åbn døren til fremtiden.
Med vores 18 måneders graduateforløb i Lidl får du, kort sagt, en start på din karriere, du ikke oplever ret mange andre steder! Du får den ultimative 360 graders rundtur gennem Lidl – fra butiksgulv til ledelsesniveau. Og med den i rygsækken, kan du nærmest ikke få en bedre start på at opbygge din karriere hos os.

Så snart du har sat dine ben på vores helt nye hovedkontor i Aarhus på din første dag, går du en tid i møde med fuld fart på, hvor du bliver kastet ud i rigtig mange nye ting. Du får dog både en mentor og en sparringspartner, der følger dig gennem forløbet, og som du altid kan bruge. Én ting er sikkert – du kommer til at lære rigtig meget (også om dig selv).

 

International Graduate i Lidl

2022_Graduate_gruppe

Mød en International Graduate

Her på siden kan du blandt andet møde Caroline, Asger, Jonas og Mathias, som alle er eller har været en del af vores graduateforløb.
2022_Tastatur hero

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om vores graduateforløb
Graduate_Kristian

Rekruttering

Læs mere om vores grundige rekrutteringsprocess.

Jeg var fanget af forløbet og den afveksling, der er i arbejdsopgaverne som Graduate… jeg at få kendskab til hele virksomheden for at skabe en dybere forståelse, som jeg senere kan gøre brug af.”

Mia, projektleder i Marketing og tidligere Marketing-graduate