#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

International Graduate i #teamlidl

Søg jobbet!
2023_HQ_portræt_irma_hop_blå

 

Er du klar på dit livs udfordring? Hvert år søger vi nye ambitiøse og resultatorienterede Graduates!

I år søger vi Graduates til afdelingerne IT, Supply Chain, CSR/kommunikation, Finance, Indkøb og Facility Management. Vores graduatestillinger går online i efteråret 2022. I mellemtiden kan du lære mere om vores graduateforløb, og læse mere om hvordan det er at være Graduate i Lidl. Du kan også tilmelde dig vores TalentPool og få direkte besked, når vores graduatestillinger kommer online.

 

Kom godt fra start – og åbn døren til fremtiden
Med vores 18 måneders graduateforløb rundt i Lidl får du kort sagt en start på din karriere, du ikke oplever ret mange andre steder! Det er den ultimative 360 graders rundtur gennem Lidl – fra butiksgulv til ledelsesniveau. Og med den i rygsækken, kan du nærmest ikke få en bedre start på at opbygge din karriere hos os.

Så snart du har sat dine ben på vores helt nye hovedkontor i Aarhus på din første dag, går du en tid i møde med fuld fart på, hvor du bliver kastet ud i rigtig mange nye ting. Du får dog både en mentor og en sparringspartner, der følger dig gennem forløbet, og som du altid kan bruge. Én ting er sikkert – du kommer til at lære rigtig meget (også om dig selv).

 

International Graduate i Lidl

2022_Graduate_gruppe

Mød en International Graduate

Her på siden kan du møde Rasmus, Mia, Caroline, Christian, Lotte og Mick, som alle er eller har været en del af vores graduateforløb.
2022_Tastatur hero

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om vores graduateforløb
Graduate_Kristian

Rekruttering

Læs mere om vores grundige rekrutteringsprocess.

Vil du med på holdet?

Tilmeld dig vores Lidl Talent Pool – så modtager du en e-mail, så snart vi har en åben stilling, der matcher lige netop dig!

Tilmeld dig her