#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Jura & Compliance

2024_jura

 

I Jura & Compliance er der mulighed for at arbejde med en bred vifte af områder inden for juraen. Afdelingen beskrives bedst som virksomhedens interne advokatfirma, hvor vi står klar med juridisk rådgivning i forbindelse med udarbejdelsen af kontrakter og samarbejdsaftaler eller vejleder vores kollegaer inden for Compliance, Databeskyttelse og Forsikring. 

Vi har mange snitflader til andre afdelinger og bliver inddraget i mange spændende projekter. Vores fornemmeste opgave er nemlig at hjælpe vores kollegaer med alle deres spørgsmål om lovgivning og regler. På den måde forsøger vi at sikre, at vores kollegaer har de bedste forudsætninger og betingelser for at komme godt i mål med deres opgaver. Netop derfor kommer vi hurtigt på fornavn med kollegaer fra mange forskellige afdelinger og får et indblik i mange spændende projekter på tværs af organisationen i både ind- og udland.

Et af Lidls vigtigste forretningsprincipper og en af grundpillerne i vores daglige arbejde lyder: ”Vi overholder gældende ret og interne retningslinjer”. På den måde er vi også med til at præge og sikre vores virksomhedskultur.

Som medarbejder i Jura & Compliance bliver du en del af et fasttømret team, hvor vi altid arbejder sammen for at finde den bedst mulige løsning på de spørgsmål og udfordringer, som vi bliver mødt med. Vi sætter stor pris på intern sparring, og vi stræber hele tiden efter at udvikle vores faglige kompetencer.

Har du lyst til at arbejde med juraens mange aspekter i en international virksomhed, og har du styr på paragrafferne? Så er en stilling i Jura & Compliance hos Lidl noget for dig!

Vil du med på holdet?

Har du lysten og viljen? Så har vi mulighederne!

Se ledige jobs her