#teamlidl
Se ledige stillinger Log ind på ansøgerportal Gemte stillinger

Databeskyttelse

Databeskyttelsesoplysninger til vores karriereside, vores rekrutteringsportal (inkl. talentpuljefuktionalitet) og til en ansøgning 

(Version 12.0; Status 12/02/2024)

Tak for din interesse for databeskyttelse hos Lidl. Vi ønsker at tilbyde dig en tryg og sikker oplevelse, når du besøger vores onlineportaler og ansøger om aktuelle karrieremuligheder for at komme i betragtning til kommende karrieremuligheder hos Lidl (karriereside og rekrutteringsportal). Beskyttelse af dine personlige data er blot én måde at tilbyde kvalitet i vores kundeservice. 

1. Vores karriereside

Følgende databeskyttelseserklæring informerer dig om typen og omfanget af behandlingen af dine persondata, når du besøger vores hjemmeside. Persondata er oplysninger, som direkte eller indirekte skal eller kan henføres til din person. Som lovmæssigt grundlag for databeskyttelsen anvendes primært databeskyttelsesforordningen (GDPR) og databeskyttelsesloven. 

2. Rekrutteringsportal (oprettelse af en kandidatprofil) 

Tak for din interesse i en karriere hos Lidl. 

I de følgende afsnit vil vi informere dig om, hvilke data vi behandler, når du besøger rekrutteringsportalen og registrerer / opretter en kandidatprofil eller direkte søger en stilling.

Der er en række måder at tage det første skridt mod din karriere hos Lidl:

  • Du kan tilmelde dig rekrutteringsportalen og aktivt oprette din kandidatprofil ved at angive dine oplysninger og uploade dokumenter, som er grundlaget for eventuelle fremtidige ansøgninger.
  • Du kan derudover, anvende EasyApply til at ansøge en jobannonce – det er den hurtigste måde at søge en ledig stilling hos Lidl. Din kandidatprofil oprettes automatisk til dig.

3. Når du ansøger 

I det følgende afsnit forklarer vi, hvilke af dine data vi behandler, når du søger en bestemt stilling hos os. 

4. Dine rettigheder som registreret